Кой ще спечели? Опасно чувственият тембър на Тино или магията на Ива?

Снощи зрителите гласуваха кои четирима участници да отидат на финала на тазгодишното шесто издание на музикалния конкурс „Гласът на България“.

Това са Тино, Ива, Атанас и Надежда. Те останаха от отборите на Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев.

Тино или Ива?

Не пренебрегвам качествата нито на Атанас, нито на Надежда, напротив – брилянтни изпълнители са, прекрасни. Но в класиранията на подобни формати, където накрая се изисква гласът на публиката, статистиката показва, че хората са безпогрешни.

Защо оставих тези двамата?

Форматът търси уникален глас, различен. Търси артистичност и присъствие на сцената, умение за интерпретация, както и интереса на публиката.

Перфектният професионалист в тази двойка е Ива. Неминуемо. Гласище, техника, можене на МАХ, магия! Ива Георгиева работи в Дубай като певица със собствен бенд. Връща се в България заради формата, с желанието да остане у дома.

НО…

Опасно чувственият тембър на 22-годишния Кирил Хаджиев-Тино, обаче, сериозно ще наклони везните при всенародното гласуване. Този сексапилен мрак, който той излъчва като силен прожектор, прогаря сърцата на момичетата, които неминуемо ще пуснат максимален вот за него. А най-вероятно и не само те. А Тино е и красавец, с джентълменски финес, което само му дава още плюсове.

За първи път в историята на „Гласът на България“ зрителите ще имат възможност да влязат в ролята на треньори и да изберат коя песен да изпее техният фаворит на големия финал на Сезон 2019. В рамките на 24 часа, т.е. до тази вечер, след края на полуфиналите на 2 юни. Могат да го направят тук: glasat.btv.bg


image0 (9K)