Любопитно

Коко Каменаров разкаян, моли Радина да му прости изневярата

Коко Каменаров и Радина Червенова спасиха връзката си от разпад, сравним с разруха от земетресение. Преди няколко месеца положението между двамата бивши служители на БНТ изглеждаше невъзможно до отчаяние. Бохемските изцепки на Каменаров доведоха до заживяването му с друга жена. Това принуди Радина да се махне от общото им жилище и да се отдалечи чак в Швейцария при дъщеря си.

В началото на годината стана ясно, че дългогодишните звезди на БНТ преживяват катаклизми в брака си. Бившият генерален директор на БНТ имаше нова жена в живота си, заради която Коко и Радина живееха разделени. Новата сърдечна тръпка на Коко бе известна бизнес дама, която има 5-годишен син от предишна връзка. Това е Михаела Калайджиева, близначка на Гергана Паси и шеф в „Теленор”. През 2014 г. тя роди син на известния бизнесмен Борислав Дионисиев. Двамата с Коко заживяха с нея на семейни начала. Според слуховете, двамата се познавали отдавна, но любовта им пламнала преди година.

Преди 2 години Радина внезапно слезе от екран, за да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „Сан Стефано” 29. Червенова се раздели с държавната телевизия малко след като мъжът й напусна директорския пост. Направи го заради присъда за шофиране в нетрезво състояние, заради което получи условна присъда, пише „Уикенд“.

След удара, който й нанесе съпругът й, дългогодишната водеща на „По света и у нас” се установи да живее в Швейцария. В страната на шоколадите е устроена най-голямата й дъщеря Десислава. В Швейцария бившата тв звезда най-накрая имала възможност да е близо до 5-годишното си внуче.

Заедно Каменарови отглеждаха общо 4 деца. Двете пораснали отрочета на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко Каменаров от бившата му съпруга Камелия Станчева, вече са граждани на света. Четирите деца в семейството са се пръснали по света между Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, е в дома им. Доведените деца били изключително близки с втория си баща и за миг не забравяли кой ги е възпитал. Те обаче охладнели към него щом разбрали как е наранил жената, която ги е отгледала.

Когато в края на 80-те се залюбила с колегата си Коко, Радина имала вече две деца – дъщеря й Десислава и сина й Валентин. Малкият бил бебе и едва се движел с помощта на проходилка. Валентин отраснал изцяло под грижите на Каменаров, а години по-късно младият мъж дори пожелал да бъде осиновен от новинаря. Младежът е завършил в специалност компютърни науки в елитен университет в Англия и остава да живее там. Започва работа в голяма компютърна компания и отдавна се издържа сам.

София пък е доведената щерка на червенокосата водеща на новините по БНТ. Според близки до фамилията, София се разбирала много добре с Радина, но определено израснала като затворено хлапе. Анастасия е изтърсачето и очаквания плод на любовта между Коко и Радина.

Актуалната информация за семейството е, че Коко Каменаров е поискал последен шанс за общия живот с Радина. Той се е променил до неузнаваемост – загърбил е флиртовете и се грижи за общия апартамент в „Лозенец”, дори купил нов в същата сграда, твърдят очевидци.

Радина му е простила и се е завърнала в България. Тя обаче никога не прави изявления за проблемите в личния си живот. Никога не проговаря лоша дума срещу Коко, нито пък е коментирала първия си брак с мъж с фамилия Куюмджиев.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Студентите от поколението Z е онлайн, имат други нужди

За студенските такси, стипендии и университетското образование...

2 минути ago

Новатори в Пловдив: Ще возят бюлетини с градския транспорт и „Чистота“

Ще се включи и техниката на "Паркове и градини"...

53 минути ago

Засилени мерки за великденските празници, къде родната полиция ще ни пази?

Предстоят тежки дни от гледна точка на трафика...

57 минути ago

Слави загуби дело за 100 хил. лева срещу Радостин Василев

Политическата кариера на Василев започна в ИТН...

един час ago

Хванаха шофьор със 146 км/ч на ограничение 50 км/ч

Скоростта е засечена от екип на РУ-Твърдица...

един час ago
image0 (9K)