Коко Каменаров яхна джип за 200 бона, пак си има книжка

Коко Каменаров подкара мощен джип „Мерцедес“.

Возилото, което е последен писък на модата, пори зверски софийските улици. А зад волана му е не друг, а точно бившия телевизионер Коко Каменаров.

Доскоро Каменаров седеше тихомълком на мястото до шофьора, защото книжката му беше отнета. Той беше хванат от полицаи, седнал зад волана след употреба на алкохол. И тапията му беше прибрана.

Сега свидетелството му е в ръцете и той успява да стигне необезпоковано до всяка точка.

Наскоро репортер на в. „Ретро“ излови бъвшия мъж на Радина в нарушение.

В разрез с всички правила и с типично човешките порядки той бил паркирал возилото за 200 бона до кофи за смет в натоварен столичен квартал. Хем пречел на живущите в района, хем затруднявал преминаването на автомобилите.

Това обаче явно хич не го притеснявало, защото Коко си бъбрел сладко с познат на отстрещния тротоар. Издокаран с летен ленен тоалет и скъпи обувки, той обсъждал ежедневни теми. А след края на разговор бързо скочил в превозното средство и бързо отпрашил без да се интересува какво се случва около него.

Явно габаритите и цената на „Мерцедеса“ карат телевизионера да си мисли, че автомобилът му е недосегаем, коментирали свидетели. На недоволните погледи на преминаващите той отговарял с пренебрежение.

Не стига, че бил по-богат и по-известен от тях, но взел, че и станал и по-хубав. Скоро след раздялата си с Радина той загубил доста килограми. Новата фигура му давала още по-голямо самочувствие и усещане за недосегаемост, продължава недоволството от страна на свидетели.

 


image0 (9K)