Коя е д-р Огнянова от „Откраднат живот“ в живота

МБАЛ „Св. Кирил“ от нашумелия български сериал „Откраднат живот“ се сдоби с ново попълнение в лекарския си екип в лицето на актрисата Диана Димитрова.
Красивата актриса има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е в български и международни продукции.

[ad id=“255238″]

През 2018-а ще можем да я гледаме в „Писма от Антарктика“ на Станислав Дончев и във филма с нейно участие „Death Race 4: Beyond Anarchy“ на режисьора Дон Майкъл Пол.

Всестранно надарена, през 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга „Влад“, а година по-късно излезе и нейната „История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа“. Актрисата има и няколко успешни самостоятелни изложби с портрети.

В „Откраднат живот“ Диана Димитрова се преобразява в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите, пише dir.bg

Във филма стартира една гореща и вълнуваща връзка между на пръв поглед студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

[ad id=“225664″]

„Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков“, разкриват от екипа на обичания сериал.


image0 (9K)