Кралев отговори на Радостин Василев: Празни приказки

Кралев отговори на Радостин Василев: Празни приказки

Снимка: БГНЕС

Приказките на новия спортен министър Радостин Василев са абсолютно празни. Разбира се, че не съм викан от прокуратурата. От една година ровят по кашоните и приказват глупости, без да имат никакви доказателства. Отвратен съм от тази омраза, злоба и клевети. Ясно е, че не могат да ни простят това, което е направено. Нито 500-те милиона, които са инвестирани в спортна инфраструктура. Нито медалите, които печелехме по света. 7 нови зали за вдигане на тежести построихме и затова сега ги имаме тези успехи в щангите. Когато спортът очаква от теб конкретни резултати и ти няма с какво да се похвалиш, тогава започваш да рутиш предния авторитет, за да изграждаш свой собствен, заяви пред bTV бившият спортен министър Красен Кралев по повод нападките на наследилия го на поста Василев.

„Изрече лъжи както за реконструкцията на Зимния дворец в София, така и за училищните физкултурни салони“, категоричен бе той.

Кралев е категоричен, че по негово време не е имало корупция и заяви, че няма от какво да се притеснява, но би се разделил с имунитета си, „ако има доказателства за извършено нарушение“.

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)