Красива заралийка журналистка вдига сватба, крие тежки „скелети“ в гардероба

Алекс Кръстева, която успешно зае мястото на Марияна Векилска в съботно-неделния сутрешен блок на бТВ е родена в Стара Загора, баща й Петьо Кръстев е актьор в Драматичен театър „Иван Радоев“. От няколко години къдрокоската работи в бТВ като репортер. Когато й предлагат да седне в стола на Векилска, Кръстева веднага се съгласява.

                       Алекс Кръстева не пропуска да спомене в ефир родната Стара Загора

Едно от лицата на сутрешния блок на бТВ през уикенда получи предложение за брак от дългогодишния си приятел. Къдрокосата журналистка сама се похвали с щастливото събитие в ефира на медията като показа и пръстена.

„Случи се навръх Коледа. Първо помислих, че в кутийката има обеци. После видях пръстена. Бях много изненадана“, с усмивка споделя тя. С годеника й планират лятна сватба, пише „България днес“.

Преди време в. „Галерия“ разкри, че къдрокоската крие тежък развод зад гърба си. Атрактивната дама не обича да говори за бившия си съпруг и много малка част от колегите й знаят, че изобщо е била омъжена.

                                           Първата сватба – младоженците са във вихъра си

Бившият й мъж се казва Калин Щерев и също работи в бТВ, но като фотограф на хонорар. Двамата се женят през 2012 г. и по думите на техни приятели са били много влюбени. „Имаха прекрасна сватба, на брега на морето. Беше като във филм“, спомнят си близките им.

Те обаче добавят, че работохолизмът на Алекс пречел в брака им и постепенно двамата се отчуждили. Журналистката постоянно била на работа, рядко се случвало двамата да почиват по едно и също време… Няколко години по-късно се разделят, като причината вероятно е друга жена.

Александра изключително тежко понесла развода, тъй като все още обичала съпруга си. Оттогава двамата са във влошени отношения и почти не се виждат.

Калин живее на семейни начала със своя колежка, разкриват информирани източници, цитирани от „Галерия“

По ирония на съдбата предшественичката на Кръстева – Марияна Векилска, също има тежък развод зад гърба си с радиоводещия Симеон Колев, след поредица изневери от негова страна.

                                  Марияна Векилска в щастливите времена със Симо

В крайна сметка Векилска успя да си стъпи на краката и в последствие също изживя няколко любовни афери, една от които – с актьора Калин Врачански. Сегашният й любим работи на висока чиновническа позиция в Брюксел и именно заради него журналистката се мести в Белгия.

 


image0 (9K)