Кратък курс по История на комунистическата партия на Русия и след нея

„След като Ленин умря (1924), се оказа, че второто лице в партията, другарят Троцки, е предател.
Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин свалиха Троцки и го изгониха от СССР (1927). Но след няколко години се оказа, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Хенрих Ягода ги арестува (1936).
Малко по-късно Ягода е арестуван като вражески агент от Ежов (1937). Но след няколко години се оказа, че Ежов не е другар, а обикновен предател и вражески агент. И Берия го арестува (1938).
След смъртта на Сталин (1953) всички разбраха, че и Берия е предател. Тогава Жуков арестува Берия (1953 г.).
Но Хрушчов скоро научи, че Жуков е враг и конспиратор. И изпрати Жуков в Сибир.
А малко по-късно се разкри, че Сталин също е враг, вредител и предател (1956). А с него и по-голямата част от Политбюро. Тогава Сталин е изваден от мавзолея, а Политбюро и присъединилия се към тях Шепилов са изгонени от честните партийци, начело с Хрушчов (1957).
Минаха няколко години и се оказа, че и Хрушчов е волунтарист, измамник, авантюрист и враг.
Тогава Брежнев изпрати Хрушчов в пенсия (1964). След смъртта на Брежнев се оказа, че и той е вредител и причинител за застоя (1964-82).
След това се смениха двама, които никой дори не успя да запомни (1982-85). И тогава на власт дойде младият и енергичен Горбачов. И се оказа, че цялата партия била партия на вредители и врагове, но той сега ще оправи всичко.
И така се разпадна СССР (1991). А Горбачов се оказа враг и предател.“
След това дойде Елцин и забрани КПСС. Но по-късно и Елцин се оказа предател. Затова пък той посочи честния чекист Путин за свой наследник. Путин опита да изправи падналата империя като започна война с целия цивилизован свят. Но няма как да успее и затова също ще се окаже враг и предател.
И така до края на света…
Изто(ник – Фейсбук

image0 (9K)