Криминални новини от Казанлък

На 22 вгуст в РУ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК срещу К. П., на 50 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата в гр. Казанлък, по ул. “Орешака“, е управлявал л.а. “Опел Вектра“ след употреба на алкохол с концентрация 2.50 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ – Казанлък за срок до 24 часа.

[ad id=“237001″]

На 22 вгуст в РУ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК срещу С. С., на 71 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата в гр. Казанлък, по ул.“Капитан Петко Войвода“, е управлявал л.а. “Фолксваген Поло“ след употреба на алкохол с концентрация 2.34 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ – Казанлък за срок до 24 часа.

[ad id=“218548″]

Грабеж в Казанлък, при който от 76 годишен мъж от Сливен са отнети мобилен телефон, сумата от 20 лв. и личен документ. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ – Казанлък, е установено, че извършител на деянието е А. А., на 39 г., от гр. Казанлък. А. А. е задържан за срок от 72 ч. с постановление на РП – Казанлък.


image0 (9K)