Любопитно

Кристали с вълшебни свойства ще помогнат на вашия ум и дух

Независимо дали искаме да спим по-спокойно, да контролираме емоциите си, или да бъдем по-открити със себе си и околните, полускъпоценни камъни могат да ни помогнат в това.

Знае се, че кристалите действат по този начин с вибрациите си на различна честота, които преминават в собствената ни енергия, като могат да я балансират, пише Cosmopolitan.

Ако изпитвате затруднения на работа, искате да проясните ума си и да се концентрирате по-добре, има няколко кристала, които да насърчат тези способности. Вижте по-долу!

Може да поставите тези камъни на своето бюро или да ги носите като бижута, защото освен че въздействат на енергийно ниво, са красиви и за окото.

Ахат синя дантела

Този скъпоценен камък допринася за спокойствие и тишина, като помага за облекчаване на нервите и засилване на комуникационните умения. Окуражава плавното преодоляване на всякакви неловки ситуации на работа и насърчава тактичност, спокойствие и уравновесеност. Носете или дръжте ахат синя дантела следващия път, когато съобщавате (или очаквате да получите) лоши новини, за да поддържате ума си ясен и спокоен.

Содалит

Той е идеален помощник за съхраняване и запомняне на информация. Действието на содалита е многообхватно: той подпомага яснотата на мисълта, запазване на знанието и поддържане на креативността. Дръжте го близо до себе си или медитирайте с него, когато трябва да презаредите силите си за концентрация.

Изумруд

Той е магнит за късмет и изобилие. Този камък насърчава действията, като премахва негативността и извежда на повърхността вашето „несъзнателно знание“. Когато възприемете цялата картина с всички факти ще ви е много по-лесно да се справите с всичко, което е пред вас.

Иолит (Кордиерит)

Този камък помага да получите просветления, активира интуицията ви и връзката с вашата „вътрешна мъдрост“. Иолитът е чудесен за медитация и интроспекция, така че когато трябва да размишлявате върху нещо познато, седнете на тишина с този камък в ръка.

Тигрово око

Той изостря фокуса и умственото ви зрение, помагайки да виждате нещата по-ясно, за да можете да вземете трудно решение. С неговото влияние може да изясните вътрешната си визия. Той носи осъзнатост, като разкрива „скрити истини“.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

„Магията създава илюзия за власт“. Защо все повече руснаци се обръщат към ясновидци и мистици

В разгара на войната в Украйна все повече руснаци търсят отговори на свои притеснения и…

41 минути ago

„Хлябът е свещен“. Как се прави хляб като едно време

От 20 години Свилен Класанов се занимава с хлебарство и мелничарство. Той е съосновател на…

57 минути ago

Радев: Българите ще работят тук, когато има адекватни доходи и сигурност

Президентът зове за възстановяването на чувството за справедливост...

2 часа ago

България чества 148 години от избухването на Априлското въстание

В Клисура ще има уникална възстановка на героичните събития...

2 часа ago
image0 (9K)