Крум Зарков: Провалът е представен като успех, защото сме във властта

Крум Зарков: Провалът е представен като успех, защото сме във властта

„Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия са нашите членове и симпатизанти, но мозъкът трябва да е тук. От него трябва да тръгне възстановяването“, каза Крум Зарков от трибуната на конгреса.

Провалът на партията трябва да бъде анализиран, БСП трябва да се насочи към диалог с избирателите си.

Още по темата

22 яну 2022 14:57

24

22 яну 2022 13:50

40

„Провалът на изборите е представен като успех, защото сме във властта. Спомням си по време на кампанията. От най-новата политическа партия даваха заявки, че трябва да се работи с БСП. Тогава споменаваха моето име, реакцията беше чудовищна. Днес обаче видите ли, те ни били приели, да приеха ни по силата на парламентарната математика и по силата на чувството за отговорност, защото не можехме да си позволим да вкараме страната в парламентарна криза, но избирателите не ни приеха. Вътрешни врагове винаги е имало, но външният знак не забелязахме“, каза Зарков.

Той каза, че е срамно БСП да загуби изборите от ДПС.

„Имаме нужда да отидем да видим всяка партийна организация, с хора, които страдат, че БСП е четвърта, че бяхме победени от ДПС. Тези хора заслужават да отидем и да ги чуем, като им дадем надежда. Лявото има страхотен потенциал, а единствената сила, която може да го носи е БСП“, добави Крум Зарков, цитиран от БГНЕС.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)