Куката съсипан след раздялата с Цвети Стоянова

Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота Росен Гацов – Куката в сериала „Под прикритие”, отново е сам. Актьорът в продължение на година излизаше с бившата гимнастичка Цвети Стоянова, но наскоро тя го е зарязала, издават хора от обкръжението им. Връзката им била шокираща за всичките им близки заради голямата възрастова разлика и точно по тази причина хубавицата пожелала да я прекрати.

Мариан скоро ще навърши 52 години, а Цвети е едва на 26. Тази драстична разлика във възрастта изиграла основна роля в раздялата им. Двамата имали сериозни разминавания във възгледите и очакванията от живота. Да, известно време си изкарвали добре и се забавлявали заедно, но после всеки поел по пътя си, а инициатор на разлъката била Стоянова.
„Прекалено е стар за мен! Търся мъж, с когото да създам семейство и да имам деца, а той не иска на дърти години да дундурка бебе”, споделила красавицата пред приятелки.
Според запознати Вълев много страдал след раздялата. Той не крие, че по принцип е доста влюбчив, а по Цвети бил хлътнал до уши. Според слуховете дори режисьорският му дебют – филмът „Лошо момиче”, бил вдъхновен от нея. Лентата проследява живота на бившата шампионка по художествена гимнастика Жанета, която преживява семейна трагедия, става жертва на насилие и това я променя до неузнаваемост.

Говори се, че образът на главната героиня всъщност е прототип на Цвети, чиято съдба не е никак лека. През 2016 г. златното момиче скочи от шестия етаж на панелен блок, точно преди отборът й да излети за европейското първенство в Израел. Лекарите в „Пирогов” определиха оцеляването й като истинско медицинско чудо, предвид височината, от която е паднала, а възстановяването й бе продължително и трудно. По-късно се разбра, че опитът за самоубийство е бил провокиран от паническо разстройство и депресия, характеризираща се с тежко душевно страдание. Самата Стоянова призна, че не е разсъждавала трезво в онзи момент и до ден днешен съжалява за стореното и мъката, която причинила на любимите си хора.

По време на възстановяването си Цвети разчитала изключително много на бившия си приятел – футболиста Александър Любенов, но преди година той изненадващо обяви, че са разделени. Почитателите на спортиста настоятелно го питаха в социалната мрежа дали със Стоянова са заедно, а той отговаряше лаконично с „не”. Според запознати точно залитането на Цвети по Мариан Вълев е причина за разлъката.

Актьорът отдавна се възхищавал на гимнастичката, а драматичният й живот го вдъхновил за сценария на филма „Лошо момиче”. Някои от златните момичета на Илияна Раева взеха участие в лентата, ала най-близка до сърцето му била Цвети Стоянова. Тя отказала да се включи в актьорския състав, но го поздравила за добре свършената работа и така започнали да се сближават.

Хора от обкръжението на Мариан издават, че той издирил координатите й и пожелал среща с нея под претекст, че иска да говорят по работа. Вълев й разказал за проекта си и тя останала впечатлена. Споделила, че темата на филма е интересна, но отказала да участва. Все пак двамата продължили да поддържат връзка и така постепенно станали по-интимни.

Вълев от доста време не е афиширал близки отношения с жена. Той е споделял в свои интервюта, че сърцето му е разбивано многократно. „Тежка история. Минават през живота ми, никоя обаче не се застоява. Изгубих ги всичките. Един приятел каза, че ме привличат само смъртоносни жени. Всеки път знам как ще завършат нещата, преживявам го тежко, но въпреки това давам газ, вървя към пропастта. Все още имам сърце за разбиране, да заповядва следващата!” споделял е екранният Росен Куката.

Жените в живота на звездата не са една или две. Сред известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава. Всеизвестен факт е, че той е открил Елена Петрова за киното и благодарение на него тя се е снимала във филма „Граница”. „Беше на 15 и миеше стъкла на коли с още 5-6 деца. Били от театрално училище и се забавлявали. Обаче тя ми направи впечатление и си казах: „Не може да е истина! Родена е за кино!” Това не може да се обърка! Когато видиш дадено лице, просто го знаеш. И станахме големи приятели. Заведох я при режисьорите. Хубавото при нея е, че не е само красива, но и много умна. А това е рядката комбинация“, споделял е Вълев за първата си среща с Елена.

Интимните им сцени от лентата се пренесли и в реалността, но връзка продължила твърде кратко. В началото на 90-те Мариан закачил на куката си и певицата Белослава. С нея изживял бурна любов, когато бил студент, а тя все още не била известна изпълнителка. Чувствата им били силни, но Белослава решила да замине за Америка, а варненският мачо не издържал живота в страната на неограничените възможности. Не си намерил работа като актьор, понеже английският му език не бил добър, затова безславно се завърнал в България, а отношенията му с певицата прилючили.

Една от големите любови на екранният Росен Куката е актрисата Снежана Макавеева. С нея се срещнаха на снимачната площадка на сериала „Под прикритие” и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневярва от страна на блондинката сложила край на връзката им. Клюката гласи, че младата актриса редовно кръшкала на Мариан, при това дори с жени, а той преживял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала влияние. Единствената жена, с която актьорът е стигал до олтара, се казва София Николова. Тя е и майка на 23-годишния му син Мариан. С нея все още са добри приятели, макар че са разделени отдавна.

Вълев е имал връзка и със сестрата на актрисата Яна Титова – Невена. Запознали се на премиерата на „Лов за дребни хищници” и няколко месеца били неразделни. Тъй като тя живеела в Лондон, Мариан пътувал често до там, за да бъдат заедно. Заради нея си направил татуировка на дясната ръка, която и до ден днешен не е премахнал.

За съжаление, връзката на Мариан и Цвети Стоянова също приключила като предишните му любови. Доста по-възрастният актьор спечелил гимнастичката с кавалерски жестове и мило отношение, но според хора от обкръжението им двамата са коренно различни като характери и светоусещане. „Надали ще се задържат дълго”, предричаха още в началото близки до златното момиче и се оказаха прави. писа „Уикенд“.

 

 


image0 (9K)