Къде ще бъде затворено движението в Казанлък утре и в петък

Къде ще бъде затворено движението в Казанлък утре, научи ЗАРАТА

Този четвъртък (04.11.2021 г.) за времето от 08,00 часа до 16:30 часа участъкът от кръстовището на ул.„Христо Ботев“ с бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“ до кръстовището на ул.„Христо Ботев“ и ул.„Хан Крум“ (паметника на Георги Кирков) ще бъде затворен за МПС в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“, ул.„Хан Крум“, ул.„Сливница“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

В петък (05.11.2021 г.) за времето от 08,00 часа до 16:30 часа изцяло затворен ще бъде участъкът от кръстовището на ул.„Христо Ботев“ с бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“ до кръстовището на ул.„Христо Ботев“ и ул.„ Мазалат“ (кръговото кръстовище на ул.“Христо Ботев“ и ул.“Бачо Киро“).

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул.„ 23-ти Пехотен Шипченски полк“, ул.„Мазалат“, ул.„Иван Вазов“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Промените се налагат заради асфалтиране на уширението на пътните платна, част от извършваните ремонтни дейности в района, наред с изграждане на нови тротоари и преместване на светофарни секции, които целят поетапно въвеждане на зелена вълна по централните булеварди в града.

Ремонтните дейности ще бъдат съобразени с метеорологичните условия и при промяна гражданите ще бъдат своевременно уведомен.


image0 (9K)