Кървавата версия за касапницата с три трупа във Варна

Експертизите за кошмара с три трупа във Варна потвърдиха версията за двойно убийство и самоубийство. Това съобщи днес окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

„Извършена е съдебно-медицинската експертиза. От аутопсията е установена причината за смъртта на всеки един от убитите. Установени са всички лица, които са участвали в тази трагедия. Няма лица, които да са напуснали жилището и да не са установени“, каза Конов.

„Към настоящият момент не мога да заявя категорично, че Димитър Големанов е убиеца. Чакаме балистичната експертиза, за да установим и оръжието. Все още няма отговор на въпросът защо в апартамента е имало толкова много оръжия и на кого са те“, изтъкна той.

„Иззет е биологичен материал от оръжия на, извършва се и експертиза по метода на ДНК профилирането. На база на свидетелските показания основният мотив за убийството и самоубийството се очертава ревността. Разследването продължава и не мога да се ангажирам с категоричност“, коментира още Красимир Конов, цитиран от Varna24.bg.

Три трупа в апартамент в центъра на Варна

Любовен триъгълник е в основата на касапницата във Варна?

Един от убитите във Варна е чужденец, стреляно е с картечен пистолет

Швед, българин и българка са жертвите на кървавата баня във Варна

Последните думи на стрелеца от Варна: Обидиха ме, не ми се живее

Проговори приятелка на убитата в касапницата във Варна Диляна

 

 


image0 (9K)