Лечев плака и на кастингите, и на репетициите, и на двубоите

Разкош за сетивата! Каквото и да се каже за тазгодишния 8-ми сезон на музикалното шоу „Гласът на България“, каквито и суперлативи да се изрекат за участниците, все ще са малко, коментира ЗАРАТА.

След кастингите на тъмно менторите попълниха отборите си, направиха и още една чистка преди започване на елиминационните двубои и титаничните сблъсъци започнаха.

В „Гласът“: Кому беше нужно преминалите първото сито да стоят още на тръни?

В снощния епизод на сцената излязоха прекрасни изпълнители, заредени с хъс за победа, очакващи с огромно желание да продължат напред. Птичката на щастието кацна на рамото на някои от тях, но други си тръгнаха за дома.

Ако сте от зрителите, които сте страстни почитатели на предаването и го следите от първия му сезон, ще признаете, че тази година слушаме колосални изпълнения. В предходните сезони се случваше да се прокраднат фалшиви нотки, притеснени потрепвания, емоционални сривове… не и сега. На сцена 2021 пеят исполини!

За треньорите започват трудните моменти да отсеят от по-можещите най-талантливите. Една неимоверно трудна задача. Журито е съставено не от музикални педагози, а от творци, които както знаем са взрив от екзалтации и те ги демонстрираха снощи максимално. Най-затрогващият момент дойде, когато от Отбор Лечев в сблъсък, един до друг с микрофони, трябваше да застанат двама титани с уникални гласове, които още на кастингите разчувстваха журито и публиката. Георги Костадинов от Добрич, 34-годишният таксиметров шофьор без музикална школовка, се изправи срещу

Борис Христов – мъжът, който притежава изключително чувствен глас и тембър. Лечев се просълзи още, когато седеше в стола обърнат с гръб към Георги, очите му се овлажниха и на първата репетиция, където музикантът се извини, че уж не е ревльо, а заради техните изпълнения непрекъснато е под емоция. И дойде моментът на истината, когато Георги и Борис запяха заедно, а Любо, Галена и Дара изживяха тяхното изпълнение в пълно блаженство, оценявайки по достойнство таланта на двамата.

За Лечев остана възможността да сваля и бърше очилата си, да попива сълзите от очите си и да се чувства виновен, че не може да пусне и двамата напред.

В крайна сметка, по правилата на формата единият да отпадне, той избра Борис да продължи, но с вопъла, че за Георги нещо трябва да се направи, че няма как този талантлив човек да кара такси… И чудото стана! Любо Киров и Галена натиснаха бутоните за кражба и Георги избра фолк дивата, с чийто отбор да се яви отново на сцената на „Гласът на България“. За феновете на този музикален формат продължава удоволствието.


image0 (9K)