Ливърпул успя да отврати света с алчност и търгашество навръх чумата! Ползва социална програма за малкия бизнес, за да трупа милиони в кризата!

Дитмар Хаман стана поредният свързан с Ливърпул човек, който да критикува клуба след Джейми Карагър, за решението да се пуснат в отпуск служителите на отбора.

Не стана ясно дали Ливърпул ще продължи да плаща на хората, които изпрати в отпуск, като английското правителство прие решение да подпомогне бизнесите с 80% от заплатите на служителите, но до 2500 лири на месец. Ливърпул стана петият отбор от Висшата лига, който наложи тези мерки, но Карагър сподели мнението си, че това е предаване на уважението и добрата воля на служителите, към което Хаман добави:

„Изненадан съм неприятно от новините, че Ливърпул ще се възползва да освободи служителите си и да кандидатства за 80% от правителството, за да плаща на неработещите. Тази схема не беше предназначена за това. Това е обратното на морала и ценностите, които опознах в този клуб.“

Наскоро Ливърпул получи похвали за изказванията на Юрген Клоп по време на пандемията и за показаната съпричастност, но тези последни новини не бяха приети добре в медиите, след като идват 6 седмици след обявените финансови резултати на клуба, показвайки печалба от 42 милиона за годината до месец май, 2019 г.

Бившият нападател Стан Колимор също изказа критики: „Аз не зная нито един фен на Ливърпул или нито едно мнение, което да не е отвратено от решението на клуба да съкрати служителите. Това е просто ш*бана гадост. Уважаеми приятели, това решение е за малкия бизнес, то е помощ за малките бизнеси да не потънат!

Всеки собственик във Висшата лига има огромни пари, и те правят пари от стойността на клубовете, така че какво има за неразбиране – ВАШИТЕ собственици бъркат в джобовете на ТЕЗИ ХОРА.“

BNews.bg


image0 (9K)