Лиляна Павлова се оказа с майка рускиня

Лиляна Павлова сподели в студиото на Нова телевизия, че майка й е рускиня, а в семейството й има и китаец. Тя каза, че при тях подаръците се отварят още на Бъдни вечер и всички се радват на християнския празник, независимо че са от различни народности.

„Заслуга на дъщеря ми, която е на 10 години е да бъде украсена елхата и аранжирани подаръците, тя задава своята програма на цялото семейство. В живота става, каквото трябва да стане, има и неща, които не стават, независимо от усилията, които полагаш“, каза министърът на регионалното развитие в оставка.

Павлова определи порастването на дъщеря си като най-важното събитие за нея през годината. „Ранният й пуберитет ме ангажира много, младите хора винаги са ме вълнували, затова наблюдавам ставащото с интерес“, допълни тя.

Тя смята, че човек трябва да прави компромиси и когато има проблеми в семейството, трябва да се остави всичко друго, за да се решат те, а работата и кариерата да се оставят на втори план.

„Имам честта да съм първата жена-министър в регионалното министерство, но женски чар в тази работа не помага“, сподели Павлова и определи като „особено чувство“, когато е трябвало да подпише платежно за 1 милиард лева за санирането.

Тя категорично не иска да бъде определяна като „мъжко момиче“, иска да си остане жена.


image0 (9K)