Ловка хакерка свила голяма сума пари и голи снимки на Парис Хилтън

Ловка хакерка открадна няколкостотин хиляди долара от банковата сметка и голи фотографии на светската лъвица Парис Хилтън. Извършителката на дръзкия грабеж вече е заловена от полицията.

[ad id=“225664″]

Пейцар Бкчадзян е успяла да поучи достъп онлайн до банковите сметки на Хилтън и е резервирала билет за новогодишното празненство за 2015 г. в хотел „Рузвелт“ в Лос Анджелис. Сметката е достигнала около 40 000 долара. Обвиняемата в течение на две години редовно е крала от сметките на светската знаменитост.

Същата съдба е сполетяла и откровените фотографии на Парис, които тя е съхранявала в iCloud. Полицията не е установила как хакерката се е възползвала от тези фотографии.

[ad id=“263680″]

Крадлата е арестувана през 2017 г. и се е признала за виновна по обвинението в електронна измама. Прокуратурата е поискала наказание от 57 месеца лишаване от свобода и възстановяване на пълната открадната сума от над 318 500 долара. Присъдата ще бъде обявена на 7 май, съобщава Дарик.

[ad id=“236993″]

37-годишната праправнучка на основателя на най-голямата в света верига хотели „Хилтън“ Конрад Хилтон се прочу по света благодарение на скандалните публикации на пресата за нейните похождения. Парис спечели слава и като актриса, фотомодел и дизайнер.


image0 (9K)