Лорина Камбурова показа издайническо бижу

Изглежда Лорина Камбурова скоро може да напусне отбора на неомъжените дами. Тези дни актрисата показа издайнически пръстен с голям светлосин камък на безименния си пръст, което обикновено се смята за знак че дамата е сгодена.

Звездата от „Скъпи наследници” от години има сериозна връзка с диджей, с когото се запознава още в родната си Варна, когато и двамата са деца. Името на младежа е Георги Елисеев, но професионалният му псевдоним, с който предпочита да се представя, е Джордж Куест. Магистър е по международен бизнес, но за своя професия повече харесва музиката. Постоянното му местожителство е в Ню Йорк.

Самата Лорина, освен че е актриса, има и своя музикална група, с която се изявява по клубовете в страната. Може би общите интереси са причина двойката да е заедно вече повече от 10 години. Досега отношенията им бяха само на гаджета, които поддържат любов от разстояние, твърдейки, че няколко хиляди километра, които ги разделят, не са проблем за връзката им. От време на време си ходеха на гости, но през по-голямата част от годината пребиваваха не просто в различни страни, но и на различни континенти. Очаква се обаче скоро да се съберат завинаги пред закона, а може би и пред Бога, ако решат да сключат църковен брак. Това става ясно от пръстена на безименния пръст на Лорина. Проверка на „Уикенд” е показала, че тя за първи път слага подобно бижу. Досега обикновено предпочиташе да ходи без пръстени. Този факт още повече подсилва съмненията, че красивата актриса е казала „Да” на своя любим. Преди дни тя отпразнува своя 28-и рожден ден. Нищо чудно това да е бил поводът за романтичното предложение.

В случай, че двамата наистина минат под венчило, родната красавица най-вероятно ще смени постоянния си адрес с американски. Тя никога не е крила амбициите си за професионален пробив зад граница. Вече има няколко роли във филми, които се излъчват зад Океана, а наскоро се е снимала и в руски сериал, така че вече е направила първите стъпки в своята международна кариера.

Говори се, че всеки път, когато гостува на Жоро в САЩ, използва случая да посещава  кастинги. Нищо чудно скоро да я видим с роля в голяма продукция зад океана.

 


image0 (9K)