Луиза Григорова най-сетне показа личицето на сина си

Луиза Григорова-Макариев стана майка през септември миналата година, като оттогава насам се стараеше да не показва бебето в близък план. Синът й често присъства в нейни публикации в социалната мрежа, но доскоро той бе сниман само в гръб или отдалече, за да не се вижда лицето му. Ето че дойде и моментът, в който младата актриса да го представи официално на света.

„Запознайте се с Бран. Най-миличкото човече на света!“, написа звездата, качвайки първото селфи с детето си във Фейсбук.

Луиза Григорова, която направи страхотна погача и посрещна първите коледно-новогодишни празници с детенцето на ръце, е решила, че след близо три месеца и половина може да го покаже и провокира множество коментари от сорта на това на кого прилича най-много то. Само за два часа Луиза събра над 7 хиляди харесвания на своята публикация с Бран, който е взел нейните тъмни очи. Наред с пожеланията да бъде жив и здрав, последователите на актрисата отбелязват, че е взел нейната красота. „Тази година беше странна, беше трудна, беше дори трагична за много хора, но аз не бих я заменила – годината, в която се появи моето щастие! Моето дете! Благодарна съм, че е здрав, че е толкова добричък и лъчезарен, благодарна съм, че имам възможността да разбера какво означава любовта между майка и дете“, написа в началото на годината Луиза Григорова-Макариев, правейки равносметка за изминалите 12 месеца.

Синът на звездата от „Откраднат живот“ и вече доста други ленти е едно от многото бебета на известни български личности, които се родиха през 2020 г.

 


image0 (9K)