Луиза и Марто вече знаят пола на бебето си

Преди малко повече от две седмици, в края на месец април, Луиза Григорова обяви, че е бременна с първото си дете. Радостната вест актрисата сподели чрез публикация в социалните мрежи, показваща снимка от видеозон, около която със съпруга си Мартин Макариев оформят сърце, посредством ръцете си.

Звездата от „Диви и щастливи“ обаче отказа да разкрие веднага пола на бебето, вместо това реши да изчака, за да го направи по възможно най-атрактивния начин. Така преди няколко дни, чрез опцията за гласуване в Инстаграм, тя накара последователите си да отгатнат дали в утробата си носи момче или момиче.

По-голямата част от отговорилите, равняваща се на 54%, бяха на мнение, че ще бъде момиче, докато 46% заложиха на момче. Брюнетката изчака един ден, преди официално да обяви, кой от двата „отбора“ е познал. След като денонощието изтече, тя качи в профила си кратко видео, на което стои на бял диван в хола на своя дом, в компанията на двете най-важни жени в живота си – майка си и сестра си. Помещението бе декорирано с множество балони, а когато спука този, който държеше в ръцете си, от него се посипаха сини конфети.

„МОМЧЕ! В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме „Женското царство“. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо „Женско царство“, гласи посланието, придружаващо публикацията й.

https://www.instagram.com/p/B_z2GJDAwTT/?utm_source=ig_embed

Докато за актрисата това ще бъде първи наследник, то за режисьорът той ще бъде втори, тъй като той вече има един син от предишна своя връзка.

Луиза и Мартин се запознават на снимките на видео клипа към песента на Миро „Август е септември“, но минават 2 години преди да се влюбят един в друг. Когато се срещат отново на снимачната площадка на сериал, на който Макариев режисира няколко епизода, Григорова осъзнава, че това е подходящият мъж за нея. Двамата сключиха брак през лятото на 2017 г., а церемонията се състоя в курортното морско селище Лозенец. Датата на сватбата до последно се пазеше в тайна, като на нея присъстваха единствено най-близките им. За специалния ден Луиза носеше красива бяла рокля с дантела, която бе съчетала с… кубинки.

Сватбата на Луиза и Мартин                                             Снимка: Официален профил в Инстаграм

life.dir.bg


image0 (9K)