Луната е в знак Стрелец: Не се поддавайте на униние и депресия

Луната е в знак Стрелец до 18:26ч на 16 март.

Когато Луната преминава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пеша дълго време. Може да се появи повишен апетит.

Доминиращ 21 лунен ден от 00:30ч на 15 март до 01:38ч на 16 март. – Извършените благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Символите на деня са кон, стадо, колесница, означаващи несломимо движение напред. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящ за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Всичко, свързано с общуването между хората, ще се получи, ако отношенията са изградени на честност, приятелско разположение и откритост.

Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Препоръчително е да прекарате този лунен ден в компанията на приятели или роднини, по-добре е да не сте сами. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

1 слънчев ден – В първия ден на новия слънчев месец поверието гласи, че е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк. Денят е благоприятен за оптимистите и тези, които водят хората като лидери, водачи. Не бива да се поддавате на униние и депресия.


image0 (9K)