Луната е в Риби: Пазете се от задкулисни действия и интриги

Марс прави съвпад с Нептун – Марс е слаб в знак Риби, затова ще липсва енергия, мотивация и амбиции, а съвпадът с Нептун засилва този ефект. Пазете се от задкулисни действия, интриги, тайни проекти или споразумения, в такива също не участвайте.

Започва последна четвърт.

Луната се движи на празен ход от 15:46ч до полунощ. Нищо важно не предприемайте и не купувайте.

Луната е в знак Риби до 00:04ч на 14 юни

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата, пръстите. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

22 лунен ден от 02:02ч на 13 юни до 02:25ч на 14 юни

Денят е посветен на мъдреците, философите, посветените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. В този ден се крие „златният ключ” към разкриване на тайните.
В този магически ден се засилват умствените способности на човека и неговата интуиция. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайни знания могат да ви се разкрият, нови идеи и свежи оригинални решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаци около себе си. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай то ще се обърне срещу вас.
На този ден се препоръчва да се правят прогнози за бъдещето. Най-добрият ден за гадаене чрез карти таро, руни, книгата на промените, И Дзин, хороскоп. Всички знания сега лесно се усвояват. Заемете се със самообразование: четете, учете езици, компютърна грамотност.

Пасивен ден. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Добре е да се посветите на дома и домашната работа.

Препоръчително е да се занимавате със спокойна дейност или да почивате. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно да е. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Пазете си нервите и здравето. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното обременяване със спорове и конфликти. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Заболявания появили се днес са доста опасни. В медицинския аспект човек трябва да бъде внимателен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки движения е по-добре да не правите.

Сексът във 22-ри лунен ден трябва да приключи с обилна и празнична вечеря и за предпочитане на същото място, където сте правили любов. Не се препоръчва да ядете преди секса.

Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.
Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

25 слънчев ден – Ден за даване и получаване на прошка. Помирете се с неприятелите си. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Подходящ ден за молитви. В него човек може да намери истинският си Учител. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището.


image0 (9K)