Луна изпълзя на площада, вече не ще Борисов за мъж

„Гордея се,че съм тук и съм част от събитията ,които се случват“, написа поп фолк изпълнителката

Поп фолк певицата с най-екстравагантните идеи, включително да става президент – Луна, се появи на протеста в София с искане за свалянето на правителството.

Потребители на социалните мрежи пуснаха нейни снимки от демонстрацията, но се усъмниха дали русокосата дама е действително изпълнителката на “Бягайте, крачета”, защото един от символните й атрибути отсъства, а именно… емблематичните гърди.

“Гордея се,че съм тук и съм част от събитията ,които се случват. Елате и вие и бъдете част от всичко,което се случва и сами направете своя избор.Бъдете отговорни към своя собствен живот и съществуване.С пари всеки може със стремеж…едва ли.

Тук на площада НЕ ВИДЯХ нито Слави Трифонов нито някой от моите “колеги”певци и артисти нямаше (те коментират от телевизора) и чакат да се явят на бял кон”, написа блондинката от турски произход обаче в “Инстаграм” и опроверга слуховете, че има двойничка.

И обяви, че е предвидила масови бунтове срещу властта още през 2018-а г. чрез видеоклипа към парчето си “Леко леко леко”, предава lupa.bg.

“Мога само да се радвам,че съм проводник и обединител на всичко що е “лидер” в България. Но сега по-важното е да дойдеш тук и Сам да видиш Истината. Ела и виж”, добави още чалга певицата.


image0 (9K)