Луна с 15 пластични операции

Луна дължи тънката си талия не само на спортуване и добри гени.

За разлика от повечето си колежки, които първо си слагат силикон в бюста, блондинката си направила няколко корекции на лицето. Освен ботокс и филъри, тя си е правила операции за повдигане на горен и долен клепач и на двете. Тя има корекции и на шията, тъй като още преди години кожата там започнала да се сбръчква. Следите на времето плашат Луна и тя ляга под ножа за всеки малък недостатък.

Така само до 2009 година фолк певицата имала зад гърба си цели 9 операции. „Почти нямам корекции по тялото, повечето са по лицето ми. Нямам нужда от липосукция, защото съм злояда и генът ми е такъв, че съм слаба“, споделя звездата. Тя се е разделила с плаващите си ребра, за да направи талията си по-тънка. Макар да е словоохотлива за корекциите си, ретро чалгаджийката отказва да разкрие кой й ги плаща.

Не е тайна, че един от най-важните мъже в живота й е турски мултимилионер, който от няколко години вече не е сред живите. Разликата между него и Луна беше над 30 години, а той, разбира се, имал законна жена, деца и внуци. Тези неща обаче не били пречка за изпълнителката. Говори се, че връзката им не била мимолетна, а продължила дълги години и именно на него тя дължала охолния си живот.

Когато богаташът починал, Луна трябвало да получи 4 милиона от наследството му, като името й дори фигурирало в завещанието. Децата на турчина обаче съвсем логично се възпротивили и започнало дело, което приключи в края на миналата година. Според информацията от южната ни съседка съдът се произнесъл в полза на фамилията и от несметното богатство на турчина Луна получила едва 60 000 долара.

Самата тя твърди, че е получила много повече пари в имоти, но понеже не можела да ги стопанисва, ги прехвърлила на децата му, пише Галерия.


image0 (9K)