Лунен календар на Алена за 3 декември

Луната преминава от Везни в Скорпион в 21.54 ч. Изгрява в 03.10 ч. Залязва в 15.01 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: От вас зависи да промените изцяло живота си и да го превърнете в низ от успехи. Не допускайте лошо настроение да съсипе отличните възможности, които ви подарява Съдбата.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Ако имате намерение да приготвите вечеря за семейството си, нека днес бъде и с вегетариански ястия, а не само с месни. Избягвайте трудно смилаемата храна.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат развита способност да възприемат света и формите. Добре е да се насочат в областта на архитектурата. Имат заложби и в областта на астрологията. Могат да станат архитекти, астролози или да съчетаят и двете науки.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Избягвайте натоварването на краката си, ако страдате от разширени вени. Забранени са терапия против бръчки с лифтинг ефект и химическият пилинг, но масажът на тялото и лицето е разрешен.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)