Любопитно

Лунен календар на Алена за 30 ноември

Луната е в Дева. Залязва в 13.32 ч. Не изгрява. Фаза – последна четвърт. Лунният ден продължава да бъде 23-и. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Днес лесно се помнят нови знания. Денят позволява да работите пълноценно. Изисква съсредоточаване и концентрация на мисълта. Всички, които се занимават с търговия на пчелен мед, ще имат добри приходи.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Поправете повредените дрехи. Самотата ви е от полза, за да се вгледате в себе си и да осъзнаете какво да промените, за да са хармонични отношенията ви.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: От ранна възраст ще играят значима роля в живота на хората от своето обкръжение, а след години на планетата и човечеството, но не бива да допускате да се превърнат в отмъстителни и неценящи чуждите знания и успехи. Заниманията им ще са успешни в областта на философията, психологията и педагогиката.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранено е моделирането и отслабването в коремната област, както и козметичните операции на коремната стена. Вечерта отделете няколко минути и останете насаме със себе си.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова