Лунният календар за днес: Един от най-успешните дни за всички бизнесмени!

Луната е в знак Близнаци до 05:54ч на 22 февруари – най-доброто време за приятелски срещи.

Растящата Луна в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Ключовите думи са дейност и активност. Нараснат комуникативните способности. Ако по природа сте стеснителни, то сега е най-удобното време да завържете запознанства, да развиете нови отношения, да създадете връзки. Днес е вашият шанс да станете център на внимание в компания. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Не е подходящо за рутинни дела. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения.

Уязвими са нервната система, белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми.

Продължава 9 лунен ден до 11:30ч на 20 февруари (от 10:59ч на 19 февруари)

Следва 10 лунен ден от 11:30ч на 20 февруари до 12:07ч на 21 февруари

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е да бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов.

Един от най-успешните дни за всички бизнесмени, за служителите от различни професии, научни сътрудници, творчески личности и кариеристи. Амбициозните и самоуверените хора няма как да не постигнат успех. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно  за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови.

Някои астрологични школи считат, че пътуванията, започнали в този лунен ден със сигурност ще приключат успешно. И ако по време на пътуването срещнете някого, най-вероятно това запознанство ще се превърне в дълго и силно приятелство.

Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

Десетият лунен ден е времето на активност на мъжката енергия, затова се смята, че е и денят на основателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се запали свещ  на починалите роднини и родители. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода.

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Семейните кавги и конфликти сега са много опасни и трябва да се избягват, в противен случай ще продължат много дълго. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант. Най-доброто време за зачатие.

Подстрижка след 11:30 не се препоръчва. Енергията може негативно да се отрази на здравето. Препоръчва се да разчесвате косите по-често. Това ще засили притока на космическата енергия и ще подобри вашето самочувствие.

7 слънчев ден – Трябва да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите, да се участва в дела, свързани с някои обичаи и вярвания. В този ден е добре да направите нещо надеждно и трайно. Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)