Лъвът да внимава за К-19 през октомври, депресии мъчат Овена

Октомври е сезонът на настинките и инфекциозните заболявания. През 2020 година освен всичко това върлува и опасният коронавирус, който е обявен и за пандемия.

Астролозите съветват да се пазите много и да се грижите максимално за здравето си. Те обаче решиха да посочат коя зодия от какво може да боледува през един от най-опасните месеци.

Проверете какво ви чака през месец октомври в здравословен план в зависимост от зодиакалния ви знак в следващите редове.

Овен

През октомври Овните може да изпитват депресивни настроения и да бъдат измъчвани от безсъние. Почти всеки ден най-вероятно ще ги спохожда главоболие.

Телец

Телците може да загубят напълно контрол върху апетита си и в резултат на това рискуват да качат доста килца. Има огромен шанс обаче това да не е единственото нещо, което ще „спечелят“ тази есен – нищо чудно да развият и гастрит.

Близнаци

Много е важно Близнаците да не прекаляват с работохолизма през октомври и да не висят денонощно в офиса. Може да бъдете споходени от безсъние заради повечето нерви, които ще хвърлите. За жалост това може да ви докара сърдечни проблеми. Пазете се.

Рак

Очакват ви много негативни емоции както в работен, така и в личен план. Може да се наложи да потърсите помощта на експерт и да посетите кабинета на някой психолог. Възможно е да ви споходи главоболие и липса на апетит.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат много внимателни през октомври. Има огромен риск за тях да пипнат някоя настинка или дори коронавирус. Спортните травми също не са изключени. Не се пренатоварвайте и се пазете.

Дева

Девите също ще страдат от безсъние. Трябва да обърнат повече внимание на здравето на сърцето си.

Везни

Прекомерната заетост на работното място е натоварване на нервната система, но и на цялото тяло. Възможна е депресия и проблеми със стомаха или сърцето.

Скорпион

Скорпионите са изложени през октомври 2020 година на риск от заболявания на краката. Ставите могат да поддадат, най-чувствителни са зоните около стъпалото и сухожилията.

Важно е да внимавате.

Стрелец

Този месец Стрелците не са застрашени от сериозни физически заболявания, но психическото изтощение ще си окаже влияние.

Важно е да отделите повече време за почивка.

Козирог

Козирозите са склонни към заболявания на белите дробове и дихателните пътища. Възможно е да се сдобиете с коронавирус. Важно е да проверите дали черният ви дроб функционира добре.

Водолей

През октомври месец може да ви мъчат както аритмии, така и главоболие. Проблемът с наднорменото тегло може да се влоши, дори и да решите да спазвате упорито диета.

Риби

Рибите трябва да пазят най-вече бъбреците си през октомври. Не е добре да консумирате много солени храни, да пиете алкохол и да спите до късно. Така може да избегнете проблемите.

jenata.blitz.bg

 


image0 (9K)