Политика

Любен Дилов: Новият парламент иска да стане Народен съд

„Парламентарна комисия, която да извърши ревизия на управлението, е възможно най-краткият път за подобна дейност.“ Това коментира в Бургас депутатът от ГЕРБ Любен Дилов – син, научи ЗАРАТА от БНР.

Притеснително е, че новият парламент има желание да се превърне в Народен съд, коментира избрания от Бургас Дилов. Това не е и конструктивно, посочи той:

„Неслучайно аз предложих тази комисия за разследване да стане постоянна, защото то е много смешно. Направете си кабинет и вашите министри ще могат да разследват каквото пожелаят. Каквото намерят нередно – да го пращат в прокуратурата. Най-прекият път не е парламентарната комисия. Напротив – това е най-бавният път, който, от скромния ми опит, нямам спомен специална парламентарна комисия да е произвела нещо специално до този момент“, коментира Дилов.

Относно слуховете, че кметът на Бургас ще бъде свален от заместник-председателското място в ГЕРБ, областният координатор Димитър Бойчев посочи:

„Това е изключително правомощие на председателя на партията и на конгреса, който предстои на 11 май. Димитър Николов, като кмет на Бургас и като заместник- председател на партията е еталон за работа. Предвид развитието на града и изграждането на структурите на партията. И работата на кметовете, защото той пряко отговаряше в партията за кметовете на ПП ГЕРБ“, поясни Бойчев.

Любен Дилов добави, че не изключва вариант на управление тип кабинет „Беров“.

 

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Акула се появи на плажа в Бургас

Черноморските акули обаче са безобидни...

6 минути ago

Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка

Пострадала е и възрастна жена...

един час ago

Кои са петте малки тайни на щастливата връзка?

Никога не изневерявайте на себе си...

един час ago

Средната заплата в София е 1183 евро, в Берн – 5700 евро

В Букурещ получават по около в 1034 евро, в Атина пък по 990 евро...

2 часа ago
image0 (9K)