Любовен хороскоп за 15-21 март: Вълнения за Близнаците, Лъвът готов за промяна

Тази седмица определено ще мечтаем повече, когато става въпрос за любовта и романтиката. Ще ни бъде по-лесно да изглаждаме недоразуменията. Венера и Плутон ще засилят любовта по най-добрия възможен начин. Време е да флиртуваме и да използваме своите качества, за да получим това, което наистина искаме.

Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Венера ще се премести във вашия знак и вие веднага ще забележите промяната в любовния ви живот. Всичко ще стане по-вълнуващо за вас. Необвързаните с лекота ще привличат вниманието на потенциални нови партньори. С подкрепата на Венера ще изглеждате невероятно, ще се чувствате прекрасно. Използвайте тази енергия добре!

Телец

Колко силна е любовта ви, Телци? Тази седмица ще си помислите сериозно какво наистина означава за вас любимият човек. Може би двамата ще осъзнаете, че връзката ви се е задълбочила напоследък и това ще ви носи радост. От физическа, емоционална, духовна и дори интелектуална страна, вие ще бъдете на една и съща вълна. Желанието ви да сте повече време заедно ще се материализира.

Близнаци

Венера ще окаже влияние и на социалния живот на Близнаците, който ще бъде по-вълнуващ, ще има интересни срещи и нови възможности за запознанства. От това могат да се възползват самотните представители на зодията. Ако вече си имате любим човек, тогава химията между вас ще се усеща още по-силно. Периодът е подходящ да си отдадете повече време един на друг, да внесете разнообразие в отношенията. Ще се чувствате приятно с партньора.

Рак

Някои от вас ще предприемат пътуване. За други е възможно морална или правна ситуация да изисква от вас да докажете лоялността си един към друг. Хубавото е, че няма да има разочарования. Като цяло ви очаква една спокойна и хубава седмица, стига да не си създавате конфликти.

Лъв

Венера все още се движи през вашия 8-и дом на интимността, Лъвове. Възползвайте се максимално от тази нейна енергия, за да задълбочите връзката си с любимия човек. Венера ще се свърже и с Плутон, правейки силата на любовта абсолютно непобедима! Готови сте да доказвате любовта си, готови сте за положителна промяна.

Дева

Деви, Меркурий влиза в партньорския ви сектор, а това ще ви помогне с любимия човек да обсъдите желаните от вас въпроси. Не премълчавайте нищо, а бъдете открити един към друг. Венера ще ви подкрепи, ако търсите хармония и разбирателство. Необвързаните Деви също ще се радват на енергията на Венера и Плутон и определено няма да скучаят.

Везни

Ако случайно любовният ви живот ви носи по-малко удоволствие, опитайте се да не се стресирате. Това е просто цикъл, който има начало, среда и край. Всъщност краят на този цикъл е по-близо, отколкото си мислите. Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и ще помогне за възстановяване на хармонията с любимия човек. Тези от вас, които излизат отскоро с някого, може да задълбочат взаимоотношенията си.

Скорпион

Ако нямате половинка до себе си, то през следващите дни в живота ви може да се появи човек, който да е потенциален нов партньор за вас. Венера все още се движи през вашия любовен сектор, което означава, че е възможно да започнете да се срещате с човек, към когото изпитвате емоции. Но планетата на любовта ще бъде в чудесна позиция и към Плутон, който сега е във вашия комуникационен сектор. Без значение дали сте обвързани или се срещате с някого, комуникацията ще ви носи радост.

Стрелец

Чакането за любовта приключи, Стрелци! Венера се премества във вашия романтичен сектор в неделя, а това ще ви помогне, ако търсите своята половинка. Ще ви се флиртува, няма да се колебаете, когато искате да опознаете някого. Мисълта да се влюбите отново силно ви вълнува. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, като някои може да правят планове за бебе, други да стартират нови проекти с любимия човек.

Козирог

Представителите на зодията е възможно да вземат решение за любовния си живот. И при вас Венера ще окаже влияние, като планетата на любовта ще бъде в силен ъгъл спрямо Плутон – планетата на метаморфозата, която сега е във вашия знак. Ще ви вълнуват теми свързани с любовта, парите. Ако се намирате в не особено добри романтични взаимоотношения, ще ви бъде по-лесно да се отдалечите от този човек. Ако връзката ви е хармонична – ще я задълбочите.

Водолей

Водолеите ще бъдат много по-уверени в любовта и ще се радват на вниманието и подкрепата на любимия човек. Благодарение на Венера и Плутон ще ви бъде по-лесно да отворите сърцето си за интимността и романтиката. Ако търсите своята сродна душа, събитията ще се променят в положителен план за вас.

Риби

С Венера през вашия знак, вие, уважаеми Риби, ще искате да се възползвате максимално от нейната енергия. С любимия човек ще изпитате нови висоти на вашата връзка, ще се чувствате необикновено. Способни сте на безусловна любов един към друг. Ако сте необвързани, седмицата ще бъде вълнуваща и за вас.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)