Любовен хороскоп за 17-18 април: Лъвът е в стихията си, Рибите копнеят за удоволствие

Какъв ще бъде любовният ви живот през почивните дни ви разказва ЗАРАТА

Овен

Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите на знака, Овните ще се държат „на положение“. Независимо какво си случва в душите им, те ще го изолират достатъчно успешно, за да бъдат на 100% във връзката си.

Телец

Уикендът ще ви даде един важен урок – как да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате. Освен това, можете да се окажете и решаващ арбитър по някой спор, помагайки за изясняване на отношенията.

Близнаци

Най-накрая ще осъзнаете, че в много отношения вие двамата сте екип, който се гради на много любов, добра комуникация и взаимни компромиси. Това ще ви даде спокойствие.

Рак

Почивните дни ще ви предоставят нови възможности за интимност с половинката. Сега имате потенциала да постигнете връзка, която да ви удовлетворява на физическо и емоционално ниво.

Лъв

Блясък, блясък и още блясък! Лъвовете са в стихията си, кипят от страст и желание за любов. Много вероятно да изненадат половинката си със секси бельо и доста щур уикенд.

Дева

Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

Везни

Горите от любов и силно привличане. Ще бъдете на върха на емоциите си и ще можете да се насладите на прекрасни любовни отношения.

Скорпион

В главата ви се върти едно и също – секс, секс и още секс. Изглежда затишието покрай всички ангажименти и напрежение е дало отражение и сега нямате търпение да наваксате.

Стрелец

За вас сякаш празниците никога не свършват. Уикендът ще мине в доста подранила подготовка, свързана с посрещането на Великден – ще печете козунаци, курабийки и други вкусотии.

Козирог

Чувствате се изтощени за романтични преживявания, но нищо не може да ви спре от това да направите няколко списъка – за пазаруване или пък за новите цели, които ще си поставите, когато всичко свърши.

Водолей

Възможно е да се разочаровате от човека, когото обичате. За щастие, ще бъдете над нещата и бързо ще ви мине, така че не се очакват сериозни любовни трусове.

Риби

Иска ви се да отделите повече време на себе си за чисто женски глезотии – маникюр, маски за лице и т.н. Направете всичко възможно, за да си подарите това удоволствие.


image0 (9K)