Любовен хороскоп за 21 – 27 декември: Телецът готов за промени, късмет за Лъва

Юпитер и Сатурн във Водолей се свързват в понеделник, като ни дават възможността да останем реалистични относно любовта. От друга страна, Марс и Плутон могат да доведат до някои разочарования. Но някъде там слънцето ще се опита да балансира нещата в любовта. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Новите социални преживявания са важни за вашия любовен живот. Възможно е да сте били около хора, които на този етап не са на вашето вибрационно ниво. В резултат на това е възможно да сте се разминавали като съвместимост. Компанията, която поддържате, е пряко отражение на живота ви, дори на любовните перспективи. Ако вече си имате половинка, наблегнете на романтиката и хубавите моменти заедно.

Телец

Най-накрая сте готови да направите някои промени, с които да подобрите връзката си и да постигнете повече щастие. Нямате намерение повече да премълчавате вашите нужди, били те емоционални или физически. Това е седмица, в която ще изисквате нещата да започнат да се случват по друг начин. Това не значи непременно, че ще има драми между вас и партньора ви. Важно е умението, с което да въведете промените за повече щастие.

Близнаци

Близнаците ще имат продуктивна седмица, в която ще засегнат теми като финанси и интимния си живот с любимия човек. Възможно е най-накрая да „свържете точките“ и да разберете точно защо вие и вашият партньор не сте били на една и съща вълна по важен въпрос. Хубаво е, че през тези празнични дни ще надградите вашите взаимоотношения, радвайки се на чудесни моменти заедно.

Рак

Раците трябва да се пазят от конфликтни ситуации с любимия човек. Възможно е да се разочаровате от нещо свързано с работата на половинката ви и това силно да ви разгневи. Внимавайте с емоциите, любимият човек едва ли заслужава вашата отрицателна енергия. Необвързаните Раци да бъдат отворени за нова любов, възможности няма да им липсват.

Лъв

Юпитер и Сатурн, който сега се движи през партньорския ви сектор, са в добра позиция, което прави любовния ви живот много по-интересен. Бъдете оптимисти, но и реалисти относно любовта. Имате потенциал да създадете нещо прекрасно без значение дали сте вече във връзка или сега започвате с някого. Очаква ви късмет в любовта.

Дева

Девите, които флиртуват с някого и имат желания към тази личност, може да останат разочаровани. Нещата помежду ви сякаш няма да се развият. Марс е в позиция към Плутон, който сега е във вашия романтичен сектор. Това може да се отрази негативно на тези от вас, които търсят любовта, но и на обвързаните Деви, тъй като половинката им може да има желание да контролира прекалено много връзката им. Добрата комуникация може да намали риска от влошаване на взаимоотношенията.

Везни

Любовта е във въздуха, Везни! Юпитер и Сатурн перфектно се свързват във вашия любовен сектор. Ако сте необвързани, имате потенциал да срещнете забележителна личност, която да ви впечатли, а опознаването ви да е удоволствие и за двете страни. Обвързаните Везни да се пазят от конфликти, свързани със семейството.

Скорпион

Любовният ви живот определено започва да става интересен. Може да не знаете къде точно ще ви отведе, но със сигурност можете да разчитате на вълнения, Скорпиони. Уран, планетата на изненадите, продължава да оказва влияние върху партньорския ви сектор и никога не знаете какво да очаквате по въпросите за любовта. Както необвързаните, така и тези в сериозна връзка няма да скучаят.

Стрелец

Марс все още се движи през вашия романтичен сектор, което ви прави по-страстни и заинтересувани да търсите удоволствията в любовта. Но Марс ще се срещне с Плутон, което може да доведе до любовни проблеми. Не позволявайте егото ви да бъде наранено, ако някой не споделя емоциите ви, а продължете напред. Точният човек ще ви търси и няма да ви остави да си идете. Ако вече сте във връзка, радвайте се на хубавите празнични емоции.

Козирог

Поредната вълнуваща седмица по отношение на любовта, Козирози! Уран е във вашия романтичен сектор и обещава изненади и неочаквани обрати в любовния ви живот. Дали това са положителни събития, ще зависи от позицията на Уран с другите планети. Слънцето и Меркурий във вашия знак, ще бъдат на великолепни връзки към Уран, което е прекрасно. Няма да съжалявате, каквито и решения да вземете за любовта.

Водолей

Юпитер и Сатурн са перфектно свързани във вашия знак, а това ще ви помогне да вземете най-добрите решения в любовния си живот. Ако търсите своята половинка, много е възможно да срещнете интересна личност и да бъдете взаимно привлечени. Възможно е това да е въпреки разлика във възрастта. Обвързаните Водолеи ще се радват на хубава седмица.

Риби

Рибите ще бъдат недоверчиви към хората от своя социален кръг. Възможно е да имате конкуренция и някой да се опита да ви отмъкне обекта на вашите желания. Може би е добре да се замислите доколко тази личност е ваш приятел наистина. Сериозно обвързаните Риби ще правят планове за бъдещето с партньора си и това ще им носи радост.

 


image0 (9K)