Любовен хороскоп за 22-28 февруари: Хармония за Девата, Скорпионът изпълнен с емоции

Изпращаме февруари с глътка свеж въздух по отношение на любовните въпроси. Меркурий излиза от ретроградната си фаза, но в рамките на 2-3 дни след нея все още ще се усеща влиянието му. Въпреки това, Венера ще ни помага в любовта.

Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Без значение какъв е статусът на връзката ви на този етап, ще трябва да направите крачка назад и наистина да размислите върху нея. Дали не давате повече от себе си, отколкото би трябвало? Възможно ли е да привличате към себе си все партньори, които не желаят обвързване? Може би към този етап се нуждаете от почивка и от това да се съсредоточите върху себе си.

Телец

В последната седмица на февруари, Марс се движи през вашия знак и ще бъде под великолепен ъгъл спрямо Плутон. Това ще ви улесни да получите каквото ви се иска. Също така ни очаква и пълнолуние, което ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор. Това лунно събитие ще бъде в добра позиция към Уран, което означава, че може да очаквате обрати и изненади.

Близнаци

Венера ще окаже влияние върху вашия любовен живот, а въпросите свързани с него също ще повишат значението си. Нямате нужда от драми и несериозни партньори. Може да се окаже, че някой, който е свързан с работата ви, проявява силен интерес към вас. Помислете добре, преди да направите следващата крачка.

Рак

Някои от обвързаните Раци може да обсъдят плановете за бебе, да за живеете под един покрив. Каквито и да са плановете ви, ще успеете да ги осъществите. Необвързаните представители на зодията може да се окажат привлечени към някого, който е в техния социален кръг, като приятел/ка на ваш приятел/ка.

Лъв

Лъвовете ще се вълнуват силно от въпроси свързани с пари и финанси, което може да отнеме вниманието им от любовта и романтиката. Възможно е вие или половинката ви да получите повишение, печалба от бизнес, да получите отплата на усилията, които полагате и разбира се ще имате повод за празнуване. Това ще ви мотивира и да се забавлявате повече в спалнята.

Дева

Без значение дали сте във връзка или нямате половинка, седмицата ще бъде хубава за вас. Плутон сега се движи през романтичния ви сектор и ви кани да изпитате отново любовта, дори и да сте преминали през разочарование. Марс ще ви донесе допълнителна подкрепа и хармония в любовта.

Везни

Когато става въпрос за любов, хармония във връзката, Везните ще трябва тази седмица да намалят своето его. Бъдете отворени и подкрепящи към половинката ви. Ако овладеете егото си и покажете, че вие сте сигурност, подкрепа, обич, връзката ви значително ще се задълбочи.

Скорпион

Скорпионите ще имат важни и задълбочени разговори с любимия човек и за разлика от други двойки, които биха се отказали пред трудностите, те ще обединят сили с партньора си. За самотните представители на зодията има невероятни романтични перспективи. Венера влиза във вашия любовен сектор. Очакват ви хубави емоции.

Стрелец

И тази седмица Венера ще бъде във вашия комуникационен сектор, което ще ви улесни в това да общувате и да пленявате със силата на думите. Използвайте го добре! Възможно е някои от вас да заживеят под един покрив, повод за радост ще имат и семейните Стрелци. Необвързаните също няма да скучаят.

Козирог

Марс се движи през романтичния ви сектор и ще направи великолепна връзка с Плутон. Може да се окажете в ситуация „всичко или нищо“, когато става въпрос за любовта. Като цяло ви очаква хубава седмица, с предложения, изненади, затова ѝ се насладете.

Водолей

В последните дни на февруари Венера ще бъде във вашия знак, така че се възползвайте максимално от тази космическа подкрепа за любов и романтика! Ще бъдете магнетични, очарователни и лесно ще привличате чуждото внимание. Това че умеете да комуникирате добре, ще ви отвори романтични възможности. Сериозно обвързаните Водолеи също ще имат хубава седмица.

Риби

Ако напоследък се чувствате зле по отношение на любовта, загубили сте надежда, не се отчайвайте! Може би сте били подведени от партньор, не са отвръщали на емоциите ви. Сега всичко започва да се променя, благодарение на Венера. Ако вече сте в сериозна връзка, ще можете да се преоткриете с любимия човек.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)