Любовен хороскоп за 24 – 30 септември 2018: Самоуправляваща се и интензивна седмица

Самоуправляваща се и интензивна. Това са ключовите думи за енергията, която протича тази седмица в зодиакалния космос и със сигурност в любовния ни живот. Пълнолуние, интензивна любов… Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да се фокусирате върху личните ви нужди в контекста на вашата връзка. Дали не сте били твърде егоистични за сметка на партньорството?

Ключовата дума във взаимоотношенията е „отношение“. Ако успеете да си я спомните, ще можете да се адаптирате към изискванията на партньорството. Овни, истината е, че най-важните уроци в живота сте научили през гледната точка на друг човек.

Телец

Вярата, която имате във вашето партньорство, ще се засили по най-невероятен начин. Ако напоследък сте имали въпроси относно това в каква посока се развива вашата връзка, чудейки се дали с половинката гледате в една посока, тази седмица всичко ще се промени. Може би ще осъзнаете, че това е партньорът, от когото се нуждаете. Наградите в любовта за вас ще бъдат по-духовно удовлетворяващи, отколкото сте си представяли.

Близнаци

Възможна е драматична промяна в социалния ви живот заради любовния ви такъв. Ще прекарвате повече време с приятели, които се намират във връзка. Ако търсите нова любов, добре е да се въоръжите с търпение. Също така, в случай че вече някой е привлякъл вниманието ви, не бързайте да слагате розовите очила.

Рак

Любовният живот на Раците ще бъде интересен, интензивен. Половинката ви може да прояви силна ревност, желание за контрол. В началото ще се опитате да бъдете търпеливи, сдържани, но както знаем, в природата ви е да се разгневявате бързо. Червените флагове ще ви накарат да напомните на любимия човек, че любовта и контролът са две различни неща.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на добра комуникация с половинката. Ще може да споделяте идеите си, да разговаряте спокойно за това на какъв етап се намира вашата връзка. В случай, че ви предстои да подпишете договор за общ бизнес или имот, тази седмица ще се радвате на успехи.

Дева

Не така гладко ще вървят нещата при Девите. Сякаш не чувствате страстни вибрации от половинката си. В някои случаи може да усетите как тя или той отстъпва от връзката ви, за да разбере какво наистина иска. Това може да ви удари по егото. Оставете себелюбието настрана и дайте повече пространство на партньора си. Това, което е било писано да бъде ваше, няма да ви подмине.

Везни

Везни, това ще бъде една вълнуваща седмица за вас по отношение на любовта. Разбира се, това може да е драматичен поврат за вас и вашата половинка, но не е задължително да означава прекъсване на връзката. Възможно е да осъзнаете как искате да се развият взаимоотношенията ви, дали се налага да промените нещо. За някои Везни това може да е последен шанс на тази връзка.

Скорпион

В неделя вашият владетел, Плутон, ще напомни за себе си, а той бе ретрограден в продължение на няколко месеца. През времето на тази ретроградност вероятно сте се замисляли за вашите думи и тяхното влияние върху другите, включително и върху любимия човек. Може би интензивността и понякога сериозността на казаното са били твърде големи, за да може партньорът ви да се справи. Сега ще можете да подобрите някои неща в комуникацията и подхода си.

Стрелец

Любовта, която чувствате, може да е станала толкова страстна и толкова интензивна… Такава, каквато никога досега не сте я усещали. Ще бъдете развълнувани и от факта, че любимият човек иска да ви опознае възможно най-дълбоко, да осъзнаете какви са вашите уникални черти. Очаква ви вълнуваща седмица.

Козирог

През тази седмица Козирозите ще трябва да защитят любовния си живот. Ваш приятел може да ви даде непоискани съвети за интимния ви живот и да мине определена граница. От друга страна е възможно да чуете емоционални новини от член на семейството. Ще потърсите подкрепата на любимия човек.

Водолей

Някои от представителите на зодия Водолей преминават през развод или раздяла, което ще ги накара да се чувстват по-напрегнати. За щастие в четвъртък ще бъдете много по-мотивирани да започнете нов етап в живота си. За останалите Водолеи любовната седмица ще протече хармонично.

Риби

Няма да се задоволявате с нищо по-малко в любовта, от това, което ви се иска. Ако се намирате в ситуация, в която не се чувствате така сякаш сте номер едно в очите и сърцето на партньора си, тогава може да сте готови да се разделите.

В някои случаи това е свързано с усещането, че вашият партньор избира между вас и друго лице, към което тя или той има чувства. Тъй като няма да се задоволите да сте номер две, това ще ви отдели от него/нея.


image0 (9K)