Любовен хороскоп за 5 – 11 април

Любовната планета Венера ще се противопостави на Марс в Близнаци, което може да доведе до прояви на нетърпение, трудности в комуникацията. Много е важно да внимаваме с думите и действията си. Хубавото е, че Венера и Юпитер ще помогнат за балансирането.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на април родените под знака на Овена определено ще получават това, което им се иска в любовта. Необвързаните ще флиртуват, ще се зареждат с положителни емоции. Венера и Юпитер ще бъдат в добра връзка, а това означава любовни „подаръци“. Новолунието във вашия знак също ще повиши вашата увереност. Ако търсите нова любов може да я намерите, ако вече си имате половинка, ще се наслаждавате на прекрасни моменти заедно.

Телец

Романтичната комуникация с някой специален ще ви накара да се почувствате необикновено, развълнувани. Възможно е дори емоциите ви да се окажат споделени. За обвързаните Телци седмицата няма да е така вълнуваща. Венера не е в добра позиция с Плутон, а това ще създаде борба за власт с половинката ви. Може би сте разочаровани от факта, че вие сте тази страна, която по-често прави отстъпки във връзката.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще осъзнаят, че партньорът им е не само любовник, но и наистина добър приятел. Покажете колко оценявате това, защото то не се среща толкова често във връзките. Необвързаните може да имат вълнуваща среща, която да надмине очакванията им. Ако сте били разочаровани от липсата на перспективи, сега е моментът да рискувате. Със сигурност ще спечелите в любовната игра.

Рак

Работата определено ще измести любовта. За Раците, които имат връзка, кариерата може да предизвика някои конфликти с половинката. Разбира се, това не означава, че трябва да се отказвате от добрите перспективи, но очевидно има по-дълбок любовен проблем, който трябва да бъде разгледан, а не отлаган.

Лъв

Април започва за вас със забавления, флиртове и безгрижно настроение, така че ще бъдете готови за почти всичко, що се отнася до запознанства. Това се отнася за необвързаните Лъвове. Тези, които си имат любим човек ще отворят още повече сърцата и душите си един към друг. Ще планират, ще споделят идеи, моменти и това ще им носи хубави емоции.

Дева

За обвързаните представители на зодията, началото на април ще бъде особено вълнуващо време, когато вие и вашият партньор можете да достигнете нови върхове на интимност. Ще бъдете много по-отворени от обикновено, а това ще ви помогне да премахнете всички онези създадени от вас бариери, които ви пречат да постигнете възможно най-дълбоката физическа и емоционална връзка. За необвързаните ще има много шансове, въпросът е да се ориентират към онези, които са с потенциал за стабилни романтични възможности, ако търсят такива.

Везни

Уважаеми Везни, има толкова много причини да празнувате любовта тази седмица. Венера продължава да се движи през вашия партньорски сектор и създава щастливи връзки както с Марс, така и с Юпитер, подобрявайки комуникацията и романтиката между вас и някой специален. Новолунието също ще окаже влияние върху вашия сектор на връзките. Възможно е някой член на семейството да се опита да пречи на любовта ви, но вие няма да го позволите. Извън това, без значение дали сте във връзка или не, любовта ще ви носи радости.

Скорпион

Скорпиони, ако сте напълно необвързани или се интересувате от някого, това може да е трудна седмица за вас относно любовните въпроси. Марс и Нептун ще бъдат в объркваща връзка, което може да носи смесени сигнали. Възможно е да имате големи очаквания към някого, че е подходящ за вас, а да се окажете разочаровани. Внимавайте с очакванията и дръжте широко отворени очите си.

Стрелец

Любовта и романтиката ще ви зареждат с приятни емоции. Физическото влечение между вас и човек, с когото се срещате, може да се увеличи. Сериозно обвързаните представители на зодията ще взимат решения с любимия човек, а новолунието допълнително ще подобри комуникацията помежду ви. Не си нарушавайте хармонията с малки недоразумения, Отдайте се на романтика.

Козирог

Козирозите ще се чувстват уютно във връзката си. Ще имат желанието да прекарват повече време с партньора си, да се отдават на приятни занимания. Ще се отнасяте с грижа и разбиране един към друг. За необвързаните седмицата също ще бъде спокойна, дори за тези, които не се срещат с някого. Те ще се наслаждават на времето за себе си. Флиртуващите определено няма да скучаят.

Водолей

Марс, който сега е във вашия романтичен сектор, ще бъде в неблагоприятна позиция с Нептун, който сега е в областта на вашата карта, свързана с финансите. Възможно е да срещнете човек, който да ви използва или като цяло емоциите ви към него да ви заблудят какъв всъщност е той. Възможно е и да се намирате във взаимоотношения, които ви дават малко и вие да вземете даденото, защото смятате, че сами не бихте се справили с живота. Не забравяйте, че заслужавате достоен партньор. Ако вече си имате любим човек и сериозна връзка, обърнете внимание на комуникацията.

Риби

Рибите ще се чувстват леко нестабилно и определено това не е идеалното време за любов. Марс, който управлява целите и действията, ще бъде в лоша позиция с Нептун, вашата управляваща планета. Някаква битова ситуация може да ви подейства демотивиращо да започнете нов романс. Ако вече си имате половинка, ще осъзнаете, че може да разчитате напълно на този човек. Не забравяйте и за романтиката.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)