Любовен хороскоп за 6-7 март: Ракът блести, романтика за Водолея

Овен

Изпитвате прилив на любов. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, което несъмнено оказва влияние на цялостното ви настроение през почивните дни.

Телец

Ако все още не сте намерили подходящ партньор, предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете с човек, с който се познавате „задочно“ от много време, а може срещата с вашата нова половинка да се случи на парти с приятели.

Близнаци

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да се чувствате несигурни и уязвими. Ще споделите страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Рак

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Лъв

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Ако имате половинка до себе си, то тя вероятно ще ви изненада с приятна новина. Положителни емоции може да са свързани с пътуване, финансови облаги или друго, което очаквате да се случи от дълго време.

Везни

Ще искате да опитате нещо ново във връзката си. Бъдете смели и излезте от рутината. Това ще съживи много взаимоотношенията с партньора.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Бъдете подкрепа на любимия човек, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Стрелец

Страхотен уикенд очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор с любимия човек, след който може да се осмелите да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, хоби или нещо ново в спалнята. След събота желанието ви за секс и страсти ще се повиши.

Козирог

Някои от родените под знака на зодията сякаш се чувстваха като в романтична драма последно време. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Водолей

Възползвайте се максимално от Венера, тъй като тя се движи през вашия знак и ще допринесе за подобряване на взаимоотношенията с партньора. Уикендът ще бъде динамичен и изпълнен с повече потенциал за романтика.

Риби

Обвързаните Риби ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не могат да реализират. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти.


image0 (9K)