Любовен хороскоп за 31 август – 6 септември: Венера ни помага да преминем по-леко през разочарованията

В първата седмица на септември ни очаква пълнолуние, което ще ни направи по-сантиментални по отношение на въпросите свързани с любовта. От друга страна, Венера ще ни помогне да преминем по-леко през разочарованията. Планетата на любовта ще даде тласък на романтиката и радостта от живота и любовта.

Повече вижте в любовния ни хороскоп.

 

Овен

Голяма част от обвързаните Овни, които следват кариерни цели, ще се нуждаят от помощта на любимия човек у дома. Хубавото е, че ще я получат, което ще внесе повече хармония във взаимоотношенията им. Ако сте необвързани, планетата на любовта Венера, ще се премести във вашия любовен сектор. До 2 октомври има големи шансове да срещнете нова половинка.

Телец

Пълнолунието тази седмица ще повлияе положително на любовния живот на Телците. Венера пък ще окаже влияние на вашият дом и семейството. Необвързаните може да имат интересно запознанство. Тези, които скоро са започнали връзка, ще се движат добре напред. Онези от вас, които имат отдавна половинка, ще се радват на хармония.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията е възможно да се почувстват напрегнати по отношение на финансите. Може би половинката ви се отнася безотговорно към парите ви. Направете всичко възможно, за да разрешите проблема без конфликти и да започнете да работите задно за общото ви благо. Необвързаните Близнаци може да почувстват привличане към някой, който живее в близост до дома им.

Рак

Тези от вас, които се чувстват обичани и подкрепяни от любимия човек, ще успеят да се справят с всички предизвикателства на ежедневието. Но ако имате усещането, че партньорът не ви подкрепя достатъчно, че не ви цени, то тогава е време да споделите вашите емоции и нужди.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще достигнат ниво на интимност тази седмица, за което повечето двойки могат само да мечтаят. Между вас няма бариери, може да споделяте своите емоции, да усетите истинската любов. Венера ще се премести във вашия знак и ако все още нямате любим човек до себе си, тази нейна позиция ще направи любовния ви живот по-интересен.

Дева

Девите, които се срещат с някого е възможно да се изправят пред трудности, породени от обстоятелства, независещи от тях. Ще осъзнаете кои са реалните ограничения на тази връзка. Тези от вас, които имат семейство или са от дълго време с половинката си, ще могат да задълбочат връзката си. Ще бъдете изключително чувствителни към нуждите на партньора си.

Везни

Венера ще окаже положително влияние върху вашия любовен живот, без значение дали сте във връзка или си търсите партньор. Ще се радвате на вниманието на противоположния пол. Все пак ако сте във връзка, внимавайте да не попаднете в любовен триъгълник. Струва ли си да рискувате любовта ви? Очаква ви хубава първа седмица на септември.

Скорпион

Пълнолунието ще огрее вашия любовен сектор, а сърцето ви е изпълнено със сантименталност и нежност, романтични представи. Ако се срещате с някого, тогава със сигурност ще осъзнаете колко дълбока е любовта ви. Сериозно обвързаните Скорпиони ще проведат важни разговори с любимия човек, ще могат да изгладят недоразуменията. След това ви очакват хубави емоции.

Стрелец

Вниманието на обвързаните Стрелци ще бъде фокусирано върху дома. Може би планирате да се преместите, а това ще ви направи по-емоционални. Фокусирайте се върху бъдещето и не забравяйте, че ви очакват много хубави мигове. Необвързаните имат добри перспективи да срещнат нов партньор.

Козирог

Любимият човек наистина се опитва да ви накара да се чувствате обичани и ценени, но вие сякаш не забелязвате неговите усилия. Може би в личен план се чувстват натоварени и това пречи по някакъв начин на любовта ви. Опитайте се да балансирате и да отделите нужното време на партньора си. Необвързаните Козирози няма да скучаят.

Водолей

Обвързаните представители на зодията ще осъзнаят, че напоследък не отделят особено внимание на връзката и партньора си, защото са се фокусирали върху други теми от общия им живот. Хубавото е, че Венера ще ви помогне бързо да поправите това и да се отдадете на хубави мигове заедно.

Риби

Пълнолунието във вашия знак, ще ви направи изключително сантиментални, дори повече от обикновено. Няма да се поколебаете да споделите емоциите си на половинката и това колко много я цените. Любовта ви е безусловна и ви очакват хубави мигове. Необвързаните може да имат интересна среща.

az-jenata.bg


image0 (9K)