Любовен хороскоп за 7-13 декември: Парите вдъхновяват Овена, няма скука за Рака

През тази седмица Венера и Плутон ще бъдат в такава позиция, че усещането за любовно щастие ще обхване една част от представителите на зодиака. Слънцето и Марс също ще направят любовния ни живот по-вълнуващ. Въпреки това, някои представители на зодиака ще достигнат до истина, която не ги удовлетворява.

Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Финансите ще бъдат водеща тема за вас тази седмица. Ще се радвате на добри приходи, които ще ви вдъхновят с любимия човек да правите планове за пътувания, покупки. В спалнята също ще се радвате на хармония и страсти. Необвързаните Овни може да се окажат влюбени в някого, който има добро материално положение. Интересно, нали?

Телец

Планетата на любовта – Венера, се движи през вашия партньорски сектор, помагайки на вас и любимия човек да си осигурите повече романтична хармония. Но Венера ще бъде в добра позиция през следващите дни и към Плутон, засилвайки дълбоката и интимна връзка, която вече споделяте. Необвързаните Телци може да попаднат в заблуда с определена личност, с която случайно ще се запознаят и с която е малко вероятно да се получи нещо любовно.

Близнаци

Въпреки че Слънцето и Меркурий се движат през партньорския ви сектор, въпреки че ще се фокусирате върху връзката ви, няма да знаете на кои от сигналите на партньора си да се доверите. Нептун може да „спусне“ мъгла, карайки ви да се съмнявате дали той или тя наистина са за вас или пък половинката ви може да започне да се отдръпва и да действа странно. Възможно е да откриете, че любимият човек е крил някаква информация от вас.

Рак

Независимо дали сте необвързани или пък имате любим човек до себе си, срещате се с някого, очаква ви невероятна седмица. Венера все още се движи през романтичния ви сектор, подобрявайки любовния ви живот, без значение на какъв етап е връзката ви, ако имате такава. Плутон сега е във вашия партньорски сектор. Обвързаните ще могат да „разсеят“ тъмните облаци, тези, които се срещат с някого, ще задълбочат емоциите си, а необвързаните също няма да скучаят.

Лъв

Слънцето и Меркурий се движат през романтичния ви сектор, а спрямо Нептун, създават една заблуда по отношение на някого, който е привлякъл вниманието ви. Много е вероятно този човек да не е необвързан и да крие истината от вас или пък поведението му по някакъв начин да ви разочарова. Бъдете внимателни, мислете ясно! За обвързаните Лъвове това може да е новина за бебе, а единият от вас да не е готов за тази стъпка. Комуникацията може да е сложна.

Дева

Тези от вас, които отскоро са под един покрив с любимия човек, може да се изправят пред битовизми и това да наруши романтиката им. Възможно е и да осъзнаете, че любимият ви сякаш се е променил. Девите с дългогодишни връзки също ще трябва да решат някои семейни проблеми. Комуникацията е ключова, не го забравяйте. Необвързаните ще имат много възможности за флирт, но засега не се очертава създаване на сериозна връзка.

Везни

Връзката с любимия човек ще бъде стимулираща. Марс и Слънцето сега са във великолепна позиция и ще посредничат между вас и партньора ви. Не само че комуникацията ви ще върви по-добре, но ще можете да направите нещо заедно, нещо, за което мечтаете от доста време. Ще почувствате, че постигате изключителен напредък във взаимоотношенията, ще сте уверени в това, което правите заедно. Необвързаните да не униват, да се грижат добре за себе си, любовта пътува към тях.

Скорпион

Точно когато си помислихте, че любовният ви живот не би могъл да се подобри, тази седмица ще усетите точно обратното, Скорпиони. Венера е във вашия знак и ще направи връзка с Плутон – планетата на властта, която сега е във вашия комуникационен сектор. Ще имате възможността, благодарение на добрата комуникация, да укрепите връзката си, без значение дали сте на ниво ухажване или имате сериозна половинка до себе си.

Стрелец

Стрелци, Марс все още се движи през романтичния ви сектор, като енергизира тази област от живота ви и я прави приоритет за вас. Слънцето, което вече е във вашия знак, ще бъде под перфектен ъгъл спрямо Марс, а това означава, че нещата в любовта ще ви се случат много по-лесно. Обвързаните все пак трябва да са с повишено внимание, тъй като Меркурий няма да бъде в благоприятна позиция към Нептун. Ще се чувствате объркани по някакъв начин, ако е така, поговорете с любимия човек.

Козирог

Любовният ви живот по някакъв начин се подобрява, Козирози. Възможно е в близкото ви обкръжение да има човек, приятел, който да е вашата бъдеща сърдечна половинка или пък приятел случайно да ви запознае с личност, към която да започнете да изпитвате емоции. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на положителни емоции с любимия човек. Ще имате желанието да си правите романтични изненади, да се чувствате по-добре в компанията на партньора, а това ще вдъхнови и двама ви да работите за подобряване на вашата връзка.

Водолей

Водолеите, които изпитват емоции към някого, но не са обвързани с този човек, ще бъдат объркани по някакъв начин. Няма индикации, че той/тя споделя вашите емоции, но няма и такива, които пък да показват, че не ви харесва. Едно е сигурно, не молете приятели да ви съдействат, защото нещата съвсем ще се объркат. Не правете предположения, не взимайте решения, а се движете по течението. Бъдете търпеливи. Обвързани ли сте? Каква седмица само! Насладете се на романтиката с партньора си и на хубавите моменти заедно.

Риби

Обвързаните Риби може да се чувстват притиснати и донякъде неразбрани от любимия човек, което е съвсем нормално да ги разочарова. Хубавото е, че това е временна ситуация. Въпреки това не крийте своите емоции, а ги споделете с подходящ тон, без да стигате до конфликти. Необвързаните може да имат интересна комуникация или запознанство. Хубаво е да обръщат повече внимание на себе си, вместо да страдат, че са самотни.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)