Любовта ви дебне на тези 5 места

В големия град, в XXI век, любовта не се навърта току-така на улицата, че да се спънете в нея и тя да стане ваша. Къде са местата, където е най-вероятно да се срещнете с подходящия за вас мъж?

1. Социалните мрежи

От приятел на приятел можете да попаднете точно на вашия мъж. Виртуалното и високотехнологично сватосване работи без проблем в услуга на любовните връзки. Ако страните от интернета, веднага скачайте и си направете блог, страница, профил – и му отделяйте време всекидневно.

2. Работа

Особено ако работата ви е в центъра или в голяма сграда, където има други фирми и много служители, като нищо за 8 часа, 20 работни дни в месеца, все ще се засечете с мечтания кавалер.

3. Кафе, бар, дискотека, ресторант

Не е изключено да срещнете вашата половинка, докато се забавлявате в някое заведение. Внимавайте – обърнете внимание как се държи, когато е пил алкохол и колко точно бири/водки е обърнал за една вечер? Нали не искате да си имате главоболия с мъж-алкохолик, които често стават заядливи, раздразнителни и агресивни.

4. На почивка

Отпускарските флиртове са изключително сладки, но преценете дали имате общо бъдеще точно с този мъж. На почивка човек е един, в работните дни – съвсем друг, пише az-jenata.bg

5. Странни запознанства – знаци на съдбата

Запознавате се с някой мъж при много странни обстоятелства – закъсали сте с колата на пътя и той ви е спасил; защитил ви е в парка/градския транспорт от хулигани; предложил ви е помощта си, докато сте пазарували тежки покупки от супермаркета; загубили сте някаква вещ, той я е намерил и върнал. Това е сигурен знак, че тук има пръст съдбата. Струва си да изпробвате тази връзка, но бъдете както винаги предпазливи – той може да има някакви задни мисли. Езотерици ще ви кажат, че може би се познавате от предишен живот и той е голямата ви любов или злият враг, който сега идва, за да бъдете отново заедно щастливи или нещастни.

Психолозите казват, че здравите семейства се крепят на общи интереси. Не може да сте като деня и нощта и да очаквате мир и щастие заедно. Затова е добре, ако се запознаете на изложба, литературно четене, волейболен мач, екоакция, книжарница, разсадник или магазин за градинарски пособия. Търсете поне 2 неща, които да ви свързват, за да има перспектива връзката.


image0 (9K)