Любовта между тези двойки е обречена

Всеки иска да намери любовта на живота си. Понякога обаче дадена връзка изглежда прекрасно в началото, а след това нещата тотално се разпадат.

Астролозите са категорични, че това се дължи най-вече на несъвместимостта между определени зодии. Те поясниха, че има няколко двойки, които са обречени на провал в любовта.

Ето кои са те:

Овен и Козирог

Овенът е огнена зодия. Това са смели хора, чиято ярка харизма в някои ситуации може дори да отблъсне другите. Харесват животът им да е пълен с многообразие. Обикновено харесват промените, към които бързо се адаптират. Стабилният, премерен живот им се струва скучен и ограничаващ.

Козирозите във всяка ситуация се движат напред и нагоре. Една от изразените им черти на този знак е желанието да се състезават. Което в случая с Овен може да се превърне в сериозна пречка за създаването на хармонични отношения между тях. Авантюризмът на Овен е напълно несъвместим с консервативния характер на Козирога.

Телец и Лъв

Телецът има силен и жизнен характер. Хората, родени под този знак, имат развито чувство за красота, така че всички околни неща и хора трябва да радват очите им. Те са истинска естетика.

Телецът е прагматичен и рационален, но в същото време не оставя впечатлението на материалист. В професионалната сфера те не демонстрират прекомерна амбициозност, но удобната работна среда им позволява да постигнат доста сериозни кариерни постижения. Най-важните житейски ценности за тях са семейството и близките приятели.

В същото време в една връзка Лъвът се държи като истински цар, който възприема партньора си като плячка. Следователно не е изненадващо, че подобно отношение лесно води до огнища на ревност. Освен това за Лъва е жизненоважно да бъде обект на постоянно внимание и възхищение.

Когато се случват кавги между Лъв и Телец, всеки от тях се опитва да направи така, че неговата дума да е последна. В такава ситуация гордостта на Лъва се сблъсква с упорството на Телеца. Никой не иска да се предаде.

Близнаци и Риби

Близнаците са много общителни, обичат да са в светлината на прожекторите и знаят как да угодят на другите хора. В допълнение, те са много умели преговарящи, но ако не успеят да получат това, което искат веднага, започват да манипулират. Те не са най-романтичните хора, но се открояват сред останалите по своята спонтанност и весел характер. Близнаците не са готови бързо да влязат в сериозна връзка.

Рибите пък не са в състояние да си представят щастлив живот в отношения, в които не могат да разчитат на партньора си. Те могат да дадат втори шанс и да правят компромиси, но до време. За съжаление Рибите не разбират поведението на Близнаците и често се чувстват разочаровани от тях.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е воден знак и подобно на самата вода лесно се адаптира към всяка ситуация. Най-обезоръжаващите му характеристики са чар и страст. Хората, родени под този знак, са харизматични, проницателни и малко загадъчни. Ако Скорпион желае, е невъзможно някой да устои на чара му.

Стрелците са отворени, общителни и винаги се стремят да стигнат до дъното на нещата и събитията. Подобно на Скорпиона, те също са надарени със силен характер. И те също са много свободолюбиви. И най-големият проблем във връзката на Скорпион и Стрелец е сблъсъкът на две големи амбиции.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)