Любопитно

Любов по време на пандемия. Новите звездни двойки на 2020 година

Годината в световен мащаб може би беше тежка заради пандемията от КОВИД 19, но въпреки това, за много звезди тя беше успешна в любовен план. Редица необвързани знаменитости откриха своята перфектна половинка, именно през 2020 година. Някои от тези звезди вече направиха официалните си появи като двойка, или в профилите си в Instagram, или на червения килим.

Сред тях са Хали Бери, Меган Фокс, Адел, Кая Гербер, Лиъм Хемсуърт, Кейти Холмс, Бен Афлек, Ребъл Уилсън, Ашли Бенсън, Нина Добрев и Мария Игнатова.

Бен Афлек загърби алкохолизма, след като се влюби в красивата актриса Ана де Армас. Двамата се запознаха на снимките на общия си филм в в края на миналата година, но дебютираха връзката си в началото на 2020 г. Той вече запозна Ана с трите си деца от Дженифър Гарнър, а според слуховете Дженифър одобрявала новата връзка на бившия си мъж.

Българската телевизионна топводеща Мария Игнатова намери любовта отново (след като имаше връзки с Петко Димитров и Димитър Рачков) с журналиста Ивайло Нойзи Цветков. Двамата обявиха любовта си както в социалните мрежи, така и в интервюта. И Мария, и Нойзи заявиха, че в лицето на другия са открили перфектната си половинка.

Несъмнено една от най-красивите нови двойки са 19-годишният модел Кая Гербер и младият, 23-годишен актьор Джейкъб Елорди. Те започнаха връзката си през лятото, а официално се заявиха като двойка на Хелоуин, като се дегизираха като Елвис и Присила Пресли.

Според слуховете Елорди, който е ексгадже на Зендая и дъщерята на Синди Крауфорд, вече живеят заедно в нейния апартамент в Ню Йорк. Джейкъб беше приет добре от родителите на Кая, които го приветстваха на последната си почивка в Лос Кабос, Мексико.

Нина Добрев пък откри любовта в лицето на олимпийския шампион Шон Уайт. Канадската актриса с български корени наскоро прекара Деня на благодарсността със семейството на сноубордиста, което говори за сериозните им намерения един към друг.

Другата безкрайно щастлива двойка в света на шоубизнеса са Меган Фокс и рапъра Machine Gun Kelly. Те буквално са опиянени от силните си чувства един към друг и не спират да говорят как са се влюбили от пръв поглед.

Драстично отслабналата 32-годишна попзвезда Адел пък откри любовта в лицето на своя колега и рапър Скепта. Близък до Адел твърди, че двамата са се движили в едни и същи кръгове в Лондон и така са си станали близки. Според информациите Адел и Скепта (чието истинско име е Джоузеф Джуниър Аденуга) са приятели от години. Те споделят дълбока връзка покрай любовта си към музиката, покрай това, че живеят в един и същи квартал – Тотнъм, Лондон и покрай това, че и двамата са родители на малки деца.

След няколко неуспешни връзки, два развода, и много разочарования в любовта, актрисата Хали Бери откри отново щастието в обятията на музиканта Ван Хънт. Нейни близки твърдят, че тя буквално се е била отказала от връзките, преди да го срещне.

Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт пък преживя бързо раздялата си с Майли Сайръс и си намери нова половинка – моделът Габриела Брукс. Красавицата бързо беше приета от неговите братя Крис и Люк, както и от цялата фамилия Хемсуърт. Известно е, че роднините на Лиъм никак не одобряваха отношенията му със скандалната Майли.

Бившата съпруга на Том Круз – Кейти Холмс откри любовта в лицето на доста по-младия от нея ресторантьор от италиански произход Емилио Витоло. Ашли Бенсън пък заряза Кара Делевин, след като се влюби в рапъра G-Eazy.

Комедийната актриса Ребъл Уилсън пък не само отслабна драстично през изминалата година, но си намери и гадже – красавец, а именно модела Джейкъб Буш.

Бившият съпруг на Кортни Кардашян – Скот Дисик, който през лятто се раздели с дъщерята на певеца Лайнъл Ричи – София, отново откри любовта в доста по-млада красавица. Това е 19-годишната Амелия Хамлин. Тя е дъщеря на водещата Лиса Рина и на актьора Хари Хамлин. Според слуховете родителите на Амелия не са особено очаровани от връзката й със Скот, който е на 37 годийни и има 3 деца от Кортни.

 

 

tialoto.bg

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

24 минути ago

Хамас показа двама заложници

Пуснаха видеозапис...

32 минути ago

Габриела Наплатанова застава начело на СЕМ

Мандатът е за 6 месеца...

33 минути ago

България и Турция продължаватдебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

36 минути ago

Костов намекна за оставка, ще решават с ръководството

Ако има нужда от треньорска смяна, ще е направим, заяви той...

2 часа ago

Костадин Ангелов: Рано е да говорим за коалиции

Зрелите формации говорятслед изборите...

2 часа ago
image0 (9K)