Любослав Пенев: Може някой ден да поема тим от Примера

 

Бившият селекционер на националния отбор Любослав Пенев беше официално представен като треньор на втория отбор на Валенсия. На пресконференцията присъстваха директора на клубната академия Луис Висенте Матео и спортния директор Хосе Рамон Алесанко.

[ad id=“218001″]

„За мен е огромна радост, тук се чувствам като у дома си. Малко чужденци могат да кажат, че Валенсия е техен дом. Очевидно клубът се е развил от периода ми като играч. Да, резултатите в последно време не бяха добри, но това ще се промени много скоро. Инфраструктурата се е подобрила много. Валенсия е голям клуб и е задължен да се развива. Вчера говорих с треньора на първия отбор. Диалогът помежду ни ще продължи, няма да има никакъв проблем. Играчите, от които се нуждае, ще ги има, целта ни е да интегрираме възможно най-много в първия отбор“, каза Любослав Пенев.

[ad id=“218001″]

Наставникът на дубъла на „прилепите“ не изключи възможността един ден да поеме тим от Примера дивисион.

„Сега съм фокусиран върху работата, която ме чака. Това е първата ми работа в Испания като треньор и хората ще ме опознаят. Не отписвам възможността един ден да получа оферта от Примера дивисион, но изобщо не бързам“, добави специалистът.

Договорът на Пенев с Валенсия е до края на настоящия сезон.


image0 (9K)