Любо Киров направи впечатляващ концерт в Лондон

Lubo Kirov Live in London е първият концерт на Любо Киров с подобен мащаб извън България

Преди дни (на 22.05) Любо Киров изнесе концерт в известната зала Troxy в Лондон. ˮЛюбо направи музикално шоу на световно ниво. Повече от два часа публиката пя заедно с него песните от новия му албум ˮЦелуни ме“ , както и хитовете ˮЗнам“, ˮЛетим“ и др, съобщава БНР.

Lubo Kirov Live in London е първият концерт на Любо Киров с подобен мащаб извън България“, съобщават от екипа на обичания изпълнител. 

На сцената заедно с него е била и Поли Генова, с която са представили новия си дует ˮТръгни навреме“, както и Орлин Горанов, с когото са изпели ˮКакто преди“.

Нека припомним, че Любо Киров е един от най-обичаните български поп изпълнители в последните години. Автор е на текстовете на свои и десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, художник и продуцент, носител е на редица награди. Тази година има пет номинации за музикалните награди на БГ Радио. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)