Магазини „За Човека“ – онлайн или на живо – удоволствието от пазаруването е гарантирано

Мотото на магазини „За човека“ е „С грижа за човека“. На този девиз са подчинени усилията на целия екип – от управителя до продавач-консултанта.

За да имате избор както на артикули и марки, така и на цени, новосъздаденият онлайн магазин https://zachoveka.com/ предлага над 15 000 артикула в категориите ПАРФЮМИ, КОСА, БИО и НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ, ЛИЦЕ, ГРИМ, НОКТИ, ТЯЛО, МЪЖЕ, АКСЕСОАРИ, ДЕЦА.

Клиентът има възможност да поръча не само парфюм, но и бяла козметика(лице и тяло), декоративна козметика, козметични аксесоари и инструменти.

За още по-голям комфорт на пазаруващите онлайн при поръчка над 10 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Екипът на магазини „За човека“ е помислил и за тези свои клиенти, които предпочитат директното пазаруване и срещата лично с продавач-консултантите. За тях винаги има нови промоционални оферти.

В магазини „За Човека“ всеки клиент получава персонално внимание и консултация. Тук ще откриете необходимите ви парфюмерия или козметика лично за вас или като перфектен подарък за любимите ви хора.

Независимо дали ще предпочетете да поръчате онлайн или ще посетите лично магазина, удоволствието от пазаруването е гарантирано.


image0 (9K)