Магически ден. Умът и интуицията триумфират

От 08:16ч до 16:16ч Луната се движи на празен ход.

В това време не е добре да се започва нищо важно. Въздържайте се от вземане на важни решения. Не подписвайте договори (важи и за брачните), не правете признания, не купувайте битова техника и скъпи вещи.

Луната е в знак Везни до 16:16ч

Луната в знак Везни носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Хората са по-деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър момент. Настроението като цяло е стабилно.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

В 16:16ч Луната преминава в знак Скорпион.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

22 лунен ден продължава до 00:21ч на 4 февруари (от 23:28 на 2 февруари )

В този ден се крие „златният ключ” към разкриване на тайните. Денят е посветен на мъдреците, философите, посветените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Днес много тайни неща могат да станат явни. Енергията на деня позволява дори най-смелите фантазии да се превърнат в реалност.

В този магически ден умствените способности на човека и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайни знания могат да ви се разкрият, нови идеи и свежи оригинални решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаци около себе си. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай то ще се обърне срещу вас. На този ден се препоръчва да се правят прогнози за бъдещето. Най-добрият ден за гадаене чрез карти таро, руни, книгата на промените, И Дзин, хороскоп. Всички знания сега лесно се усвояват. Заемете се със самообразование: четете, учете езици, компютърна грамотност.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно да е. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата.

Пасивен ден. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Препоръчително е да се занимавате със спокойна дейност или да почивате.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Пазете си нервите и здравето. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното обременяване със спорове и конфликти.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Може да ядете всичко каквото ви се яде. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. В медицинския аспект човек трябва да бъде внимателен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки движения е по-добре да не правите. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Ако се подстригвате в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

20 слънчев ден – Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се работи със земята. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори, по-малко разговаряйте.

 

 


image0 (9K)