Майчето завидя на Радев и го обвини в плагиатство

Амбициите на Мая Манолова нямат край. Бившият омбудсман се накокошини и срещу президента, жадна за власт и изревнува заради речта му и по-високия му рейтинг, след като тя се срина след провала на местните избори.

Пред „България он еър“ Манолова направи на пух и прах обръщението на Радев към народа. „Каза това, която правя от месеци – идеята за обединение на българските граждани“, ожали се Манолова, че президентът й крадял опорките.

Иначе председателят на гражданската платфолма „Изправи се. БГ“ повтори като папагал опорните си точки срещу властта, които втръснаха на хората.

„Цели системи в държавата отказват да функционират, разпадат се пред очите ни. През последните дни протестираха срещу добива на нефт, майките за липсата на достатъчно лични асистенти, малкият бизнес, срещу поредното сметище, срещу липсата на вода, чистотата на въздуха… „, започна да нарежда Мая Манолова в ефир, сякаш някой й натисна копчето. С въпросните слова тя се яви и на местните избори, но тъй като не можа да ги докаже, мантрите не оказаха никакъв ефект върху избирателите.

Манолова разкри и кроежите си срещу правителството и каза, че преговаря с инициативни комитети и граждански сдружения.

BNews.bg


image0 (9K)