Малкият джентълмен се раздели с Любо Киров по мъжки в „Гласът на България“

В осмия сезон на музикалното шоу „Гласът на България“ вървят елиминационните двубои, в които участниците пеят на сцената в дует с някой от своите съперници, коментира ЗАРАТА.

В снощния епизод видяхме много красиви изпълнения, звучаха мощни и даровити гласове, станахме свидетели на изпепеляващи емоции, но изключително трогателно и позитивно беше участието на 15-годишният Йоан, който завладя сърцата на зрителите въпреки, че отпадна от съревнованието. По мнението на феновете на предаването, и двамата са ангелогласни, но Йоан се притесни видимо, самият той сподели на една от репетициите, че досега не му се е случвало да пее с някой друг и това го обърква. Но пък от него лъха толкова позитивизъм и мъжкарско поведение, каквото на някои липсва и не идва до края на дните им. Малкият мъж даде безапелационен урок на всички ни. А когато Любо Киров, неговият ментор във формата, обяви решението си след изпяването напред да продължи Хриси, двамата си взеха довиждане с ръкостискане и големият певец отдаде необходимото на младия джентълмен. Той му обеща винаги да бъде до него в бъдеще, защото изрази увереност, че Йоян е много, много талантлив и трябва задължително да се занимава с музика.

В „Гласът“: Кому беше нужно преминалите първото сито да стоят още на тръни?

Ето как зрителите коментираха в социалната мрежа изпълнението на Хриси и Йоан:

Това талантливо момче с този ангелски глас трябваше да продължи! За пореден път съжалението надделя. В никакъв случай не се подигравам или нещо подобно! Просто, това за съжаление влияе върху емоциите на хората и оценката не е обективна. Хриси е много талантлива, но за мен Йоан трябваше да продължи. Единственият човек от всички отбори, който се надявах да продължи беше това невероятно талантливо дете! Успех занапред мило дете и не се отказвай!

Харесвам Йоан, но в това изпълнение много повече харесах Хриси. Тя безкрайно много ме разчувства с този прекрасен и красив глас! Радвам се, че продължава напред! Бог да дари и двамата със здраве, щастие и много успехи!

Песента е страхотна сама по себе си и много я обичам. Говоря за излишните вибрата и украшения, които Хриси очевидно владее, но се превърнаха в самоцел, без да допринесат нещо за доизграждане на емоция или евентуално постигане на някакво музикално надграждане. Многократно се повтаряше едно и също. Чуйте записа още 1-2 пъти и ще ме разберете. Именно затова му се наложи на Йоан да припява, защото Любо позволи/окуражи я тя да наложи своя стил още на тренировките. Просто тичат в различни писти. Беше сигурно, че той ще загуби.

Много силно въздействащ глас на Хриси..Съвет към Любо..Нека даде на Хриси да изпее по-нататък в състезанието някоя от баладите на Ваня Костова..


image0 (9K)