Манолова се срещала с Божков, но не поискала подкрепа

Срещала съм се с Божков, но не съм търсила и не съм получи подкрепа. Бизнесмени ме питаха дали ще участвам в изборите. В тази кампания направиха всичко, за да ме спрат. Това заяви в ефира на бТВ Мая Манолова, бивш омбудсман и неуспял кандидат за кмет на София.

Днес обвиненият Васил Божков, който избяга в Дубай, разпространи есемеси, за които твърди, че е разменял с премиера Бойко Борисов. В един от есемесите Божков съобщава на Борисов: „Мая Манолова идва за подръжка.Отказал съм и“.

Часове по-късно пред Дарик радио Манолова заяви, че не е търсила подкрепа от Божков, а той се е срещнал с нея от името на Борисов, за да я убеди да не участва в местния вот.

Борисов направи всичко възможно да ме спре в София. Но сега ще има ревизия на Борисов, на неговите министри, на неговите пиари. Тръгнала съм на избори и никой няма да ме спре, каза Манолова.

Имала съм разговори с представители на бинеса, включително и с Божков, но финансова поддръжка от него нито съм искала, нито съм получавала, каза тя. И отрече да е търсила финансиране и финансова подкрепа от укриващия се в Дубай хазартен бос. Според Манолова бизнесът се е интересувал дали тя ще участва в изборите в столицата.

Бизнесмени, подредени добре около трапезата на столичната община не искаха статуквото да се променя, категорична е неуспелият кандидат за кмет.

 


image0 (9K)