Мара Отварачката с нов „спонсор“ и нов скъпарски Мерцедес

Мара Отварачката яхна впечатяващ мерцедес за 200 000 лева.

От три месеца и няколко миньончето пили гумите на уникална лимузина от престижната германска марка, разкриха нейни колежки пред „Уикенд”.

Ултрамощната кола е решена в бял цвят и е произведена през 2018 година. Мощността й е 455 конски сили и, естествено, разполага с всички възможни екстри, за да се чувства притежателката като принцеса. За участия Мария разчита на опитен шофьор, който да я вози из страната. Из София обаче бившата на Християн Гущеров сама се радва на новата придобивка.

Справка показва, че скъпарското бижу е регистрирано в средата на април. Парите за колата-мечта идват от актуалния любовник на певицата. Мъжът е доста щедър – вече спонсорира високобюджетен клип на пайнерката и дори роклята й от 15 бона, с която показва прелести в лентата към песента „Престъпно твоя”.

Преди лъскавата S класа, Отварачката яздеше бял джип отново на расовата автомобилна компания от Германия. Колата бе със секси номер 6969, но след като отнесе много подигравки, Мария се преориентира към 8488, каквато е новата й регистрационна табела.

„Сигурно джипът е бил на старото й гадже, който си го взел обратно и Мара стана пешеходка. Добре, че новият баровец в постелята й я спонсорира, за да има с какво да пътува напред-назад”, шушукат във фолк средите.

Преди месец заралийката за първи път проговори за мъжа до себе си и призна, че любимият живее в Монако. Това е една от причините да снима точно там скъпия клип към песента „Престъпно твоя”. „Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо. Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг”, призна в тв предаване миньончето, което изглеждаше видимо доволно от живота.


image0 (9K)