Мария Бакалова заблестява на малкия екран

Поредна комедия с Мария Бакалова излиза на екран. Актрисата, която пожъна огромни успехи с участието си в „Борат 2“, сега ще има възможност да блесне и на малкия екран. Стрийминг платформата „Нетфликс“ представи най-новата си продукция The Bubble „Балончето“.

Лентата е заснета в разгара на пандемията и именно ситуацията с коронавируса е част от сюжета й. Мария, която във филма си партнира с Дейвид Духовни, Педро Паскал, Карън Гилън, влиза в ролята на служителка в хотел. Режисьорът Джъд Апатоу разказва историята на снимачен екип, който трябва да завърши филма си по време на пандемията.

За целта всички замесени са затворени, а личният им пандемичен „балон“ ги поставя в редица комични ситуации. Така Мария отново може да покаже умението си да разсмива публиката.

Актьорският състав под ръководството на Апатоу се опитва да ни покаже, че пандемията не е толкова страшна, колкото летящи динозаври например. По време на представянето на лентата, чиято премиера трябва да бъде на 1 април, динозаври не се появиха за късмет на събралите се звезди.

За сметка на това сапунените балончета бяха акцент на вечерта и всеки от екипа имаше възможност да се върне години назад в детството си, като направи стотици мехурчета. Съвсем скоро Мария трябва да представи и дебюта си като продуцент.

През октомври тя приключи снимките на романтичната комедия „Меден месец“, в които освен продуцент играе и главната женска роля. Снимките на филма бяха в Рим и Венеция. Романтичната комедия разказва за двойка младоженци, които искат да имат перфектен меден месец във Венеция, но плановете им се сгромолясват, когато в последния момент с тях идва и най-добрият приятел на младоженеца, пише „България Днес“.

 


image0 (9K)